Jocul cu de toate (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Adjectiv referitor la care exprima raporturi si legaturi necesare intre lucruri sau fenomene; care exclude posibilitatea unei opozitii.

Julia, te inteleg perfect, si eu vreau s-a o las mai moale cu jocurile, asa ca fetelor daca vedeti ca intarzii cu raspunsul da-tii mai departe, va prind eu din urma!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Hai sa va ajut... Afirmatie care nu poate fi negata
Exemplu: gandesc, deci exist! este o judecata ....

Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Truism?

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Carmen, e vorba de un adjectiv referitor la o afirmatie care nu poate fi negata...

Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

eu nu mai am nici o idee la ora asta desi sunt convinsa ca este extrem de simplu....

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

putem debloca jocul?pun io urmatorea intrebare
Cand,unde si cine a deschis prima cafeterie(nu cofetarie,ca nu stiu nici eu,ci cafeterie,unde se bea cafea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

violatorul era bagat intr-o groapa sau intins pe pamant si era strapuns cu o tzeapa in piept (femeile care isi omorau copii primeau aceasi pedeapsa)

Mergi la inceput

Aha ,tu ai raspuns la cealalata pe care eu am sters-o,(mi se parea nu stiu cum...)Pedeapsa era castrarea sau orbirea(sursa,cartea de care ti-am zis eu pe vremurile mele scandinavice..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

despre cafetarie

pai, nu cred ca se stie exact...dar se pare ca prima cafetarie a fost in Mecka la sfarsitul secolului 14 ... se mai stie ca s-au deschis doua cafetarii in Konstatinopol in 1554...primele notari insa sunt din 1685 despre o cafetarie in Venetia. Cea mai cunoscuta e Caffé Florian care s-a deschis in 1720 (si exista si azi) probabil de catre Florian ...se mai stie ca in 1650 se deschid primele cafetarii in Oxford

care e de fapt?

Mergi la inceput

auuu,am uitat sa scriu,"in Europa".Tu sii ca eu joc relaxat si nu trag de raspuns,asa ca(zice cartea mea):
Prima cafeterie in Europaa fost deschisa in 1683 in Viena,de catre Franz Georg Kolschitzky(trupele otomane,dupa infrangerea suferita, s-au retras si asa au lasat in urma lor saci de boabe de cafea.modul de preparare il invatasera vienezii tot de la turci)
Adela,

Mergi la inceput