Adaptare a la Ania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Vai Danutzo am ras de am murit.Milioane de pupaciuni la donshoara Ania si pe bune daca copilu nu are dreptate puneti si voi neste bani deoparte poate mai gasiti fro sulioala.Nu de alta, dar aveti patent super meseriash.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Imi uscam parul la baie, pe la o bucata intra vijelios fi-mea (tre sa mentionez ca de obicei port parul prins) si vazindu-ma cu pletele-n vint se opreste, boldeste niste oki la mine: WOW, MAMI, DA' CE BLONDA ESTI!
*
Cineva catre Ania cu un motz in virful capului (nu am vrut sa-i tai breton si e singura maniera sa nu stea cu paru-n oki): Ti-ai pus un palmier in cap?
Ania: NU, UN NUC.

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Doua perle mai vechi dar le scriu aici ca ma paste tare uitarea
*
Vin eu de la supermarket cu sacosa de cumparaturi si Ania incepe sa cotrobaie (era la faza cu asta ce e? da' de ce? da' din ce? da' cum? etc)... gaseste un paket de unt.
- Mami, asta ce e?
- Unt.
- Da' din ce e untul asta?
Ii desfac pachetul sa vada exact continutul (nu maninca unt de nici o culoare )
- Uita-te la el si spune-mi din ce crezi tu ca e facut untul...
- DIN MANGARINA... FACE BICA PAJITURI CU MANGARINA!
- Nu, draga mamii, nu e din margarina, seamana doar... Untul se face din lapte (n-am avut inspiratia sa-i spun si din ce se face margarina)
Mai sta blondina mea, mai analizeaza paketul cu unt ba si gusta si se strimba si intr-un final, concluzioneaza:
- Mami, untul e din mangarina... Laptele curge!

*
Cam tot prin perioada aia, acu vreo 4 luni, primeste fi-mea de la nana-sa aripioare dintr-alea gonflabile pentru inot. Facem o proba in cada si ii explicam ca mai bine ar prinde colaceii cu pricina la bazin sau de ce nu la mare.
- Da' ce e marea, mami?
- Marea e... bla bla... apa multa... bla bla... cu alge si sare... bla bla...
- Cu sare? se incrunta pustoaica mea
- Da, cu sare. - Pare sa se inkeie discutia despre mare.
Dupa ce se mai joaca 10 minute in camera ei, revine:
- Auzi, mami, da' marea asta are si piper?
- Nu
- Bine, ca mie nu-mi place cu piper!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput