Si ce daca suntem rate?
Umbla vorba pe unele forumuri (emportante, nu spui care) ca desprecopii e o adunatura de rate. Asaaa. Si? Adica... Si ce daca?
Si eu cred cateodata acelasi lucru. Iata www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=ratustele mele&mid=2572&cid=13057" target="_blank">dovada :))
Q, rata fruntasa. Asa!
Raspunsuri
cataghe spune:
Q, ce fain, mi-a placut la nebunie!! M-am tot intrebat io care sint, aia cu picioare lungi si ochelari, sau aia cu stetoscop care consulta un ou? Nu-i bai, amandoua imi plac!
Super ideea!!
C.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
lu.more spune:
Foarte frumos!
Nu stiu in care dintre rate ne regasim fiecare, eu sper ca oricum ar fi, nu vom uita sa protejam plapandul "ou" albastru, frumoasa noastra planeta!
Felicitari, qsar!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
aysha spune:
Si eu si eu!
Doar ca eu sint curcanoaica!
Dar dorm cu ratele in DC!
Aci o dadu in bara Forevergang ala!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Catalin spune:
Pupam ratza fruntasha!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Salmida spune:
qsar
Si cu ocazia aceasta propun sä schimbati mutritza aceea fioroasä de la moderatori cu una in ton cu DC-ul: o rätuscä sau mäcar cu o ratä ...
rata moderatoare sau rätoiul moderator
mara03 spune:
Q,
m-am vazut si eu pe-acolo!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!
Sabina spune:
Aia care canta la harpa sunt io??
Uraaa...cea mai muzicala vita...pardon ratza DC sunt eu!!!!!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Salmida spune:
Sau ratele sunt sectiunile si o parte din tematica forumului
Eu zic cä fiecare dintre noi se regäseste in mai multe ... rate, pardon ipostaze!
Barza e sefa?!
mara03 spune:
quote:
Originally posted by Salmida
Barza e sefa?!
nuuuu, Q e sefa!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!