scene memorabile din filme
Raspunsuri - Pagina 12

misty spune:
[quote]Originally posted by gandacelu
-faza cu oala de lut... ce melodie era in background??
Sper sa nu gresesc..Unchained Melody, The Righteous Brother

Donia spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
E premiera la Revenge of the Sith.
O-ho-hooo! Vesti bune!
Azi am vazut un episod din Star Trek in care a aparut (si din pacate a si disparut

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Kehleyr
E premiera la Revenge of the Sith.
O-ho-hooo! Vesti bune!
Azi am vazut un episod din Star Trek in care a aparut (si din pacate a si disparut) Kehleyr, iubita lui Warf. Acum m-am prins de unde iti vine numele.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Dar sa stii ca eu nu am "ridurile" alea ale ei

How I wish to dream again...

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by RA
Dar de Vasile Moraru si Toma Caragiu in Operatiunea Monstru,ce ziceti?Mie imi vine in minte acum faza cu:"mancati icre,sunt de peste!"Cat despre Toma...era spumos ca o sampanie buna...

quote:
Da' Zbor deasupra unui cuib de cuci?Nici nu stiu de care scena sa amintesc,atat de mult m-a marcat filmul asta...parca l-am vazut acum.
vad ca forman ne bantuie pe multi...
dar de greenaway ce ziceti?

body-paint-urile din pillow book
wc-ul care isi schimba culoarea din the cook, the thief...
fatza japonezei din 8 1/2 women
si mai era unul, de i-am uitat titlul (si actiunea, estetic pur

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

qsar spune:
era Marin Moraru...
"Serviti aceste icre! Sunt de peste. Prin ele pestele se-nmulteste; nu ca broasca, prin metempsihoza..."
Q

pika-pika spune:
Eu va urmaresc de ceva timp la subiectul asta,dar nu prea am timp sa raspund asa pe larg cum am eu chef.M-am tot gandit si razgandit cum sa fac sa scriu cat mai pe scurt...de unde?Mai multe filme si scene din filme mi-au venit in cap.Plus cu ce ati mai spus si voi...Asa ca m-am gandit sa va spun despre un copilas care pe mine m-a impresionat foarte tare.Se numeste Haley Joel Osment si a jucat in The sixth sense,Pay it forward si AI(daca mai stiti voi vreunul spuneti-mi ca trebuie neaparat sa-l vad)N-am sa uit niciodata fatuca lui nevinovata!!!Cat talent poate sa intre in copilul asta!!!Sper sa mai aud de el.
Pe 19 mai e zi ziua mea...hihihihi...
Andromeda

AdaByron spune:
Pe langa celelalte filme/scene memorabile despre care ati scris deja, mai adaug:
La vita e bella cu Roberto Benigni: modul in care se face tranzitia de la comedie la drama
Lista lui Schindler: scena in care printre cadavre, alb-negru apare rochia rosie a unei fetite, scena in care Oskar (Liam Neeson) se uita la verigheta si se intreaba cati ar mai fi putut salva...
AdaByron

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
(daca mai stiti voi vreunul spuneti-mi ca trebuie neaparat sa-l vad)
am dat un search pe amazon si uite ce am gasit: www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/103-9877296-7099810" target="_blank">aici
nu stiam ca tot el a jucat si in the sixth sense... super! tocmai am vazut pay it forward si mi-a placut la nebunie de el, e super pustiul!
quote:
La vita e bella cu Roberto Benigni: modul in care se face tranzitia de la comedie la drama
momentul in care e dus sa fie executat si isi da seama ca il vede copilul si ii face cu ochiul

quote:
Lista lui Schindler: scena in care printre cadavre, alb-negru apare rochia rosie a unei fetite, scena in care Oskar (Liam Neeson) se uita la verigheta si se intreaba cati ar mai fi putut salva...
mie mi-a mai placut si finalul, momentul in care actorii alaturi de "personajele" reale pun cate o pietricica la mormantul lui schindler...
q, mai baga!!! ca vad ca esti o adevarata arhiva!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

sirod spune:
Stiti Clientul?cu Susan Sarandon avocat pe care il angajeaza pustiul martor la crima pe un dolar...si sfirsitul...cind ei intra in programul de protectie al martorilor si pustiu e disperat ca nu o sa se mai vada niciodata...
Sau A Perfect Life - m-au impresionat dorintele mute ale baietelului indeplinite de un evadat, dorinta copilului de a fi copil...
Bitter Moon l-am vazut in camin, in studentie - am mobilizat jumate de camin(citisem cartea)...
Si altele, dar le-ati amintit voi, asta cu Luna, imi aminti intens de studentie..
Super subiect Gindacel!
DORIS cu bb la purtator

Ramonika spune:
LEON m-a racorit bine....
Tot filmul, dar mai ales la sfarsit cand el trece prin atatea si salveaza fetita. Pana la urma nu mi-e clar cam ce varsta avea fata aia?
Ramonika si pisica
O MINUNE