scene memorabile din filme

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by qsar
si filmul ala de Nicolaescu cu faimosul "nu trage domn' Semaca! Sunt eu, Lascarica!"

si: "un fleac, m-au ciuruit!" Asta parca era replica lui Nicolaescu, dar cred ca tot in filmul ala (sau poate nu).

Am vazut si eu "Damage", intr-devar super fain filmul, atunci m-am indragostit si eu de Juliette Binoche, ca de Jeremy Irons eram deja.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Apropos de Juliette Binoche, Chocolat ati vazut? Mie mi-a placut mult de ea...si toata atmosfera din film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Lost in Translation: CE ii sopteste el la ureche in final??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Donia
Kehleyr, m-ai atins...
quote:
"No. I am your father." (tipu' cu masca neagra si respiratie grea )

cine-i, mama, ca m-ati nebunit cu citatul asta? daca am vazut filmul titrat in japoneza? fie-va mila, dati si titlul

Pai si in japoneza i-a spus tot acelasi lucru: "Nu. Eu sunt tatal tau."
Dar degeaba iti spun titlul...! Daca n-ai avut 16 ani cand ai vazut filmul si nu te-ai amorezat de Luke Skywalker, nu poti sa intelegi cat de socanta e declaratia lui Darth Vader catre Luke: "No. I am your father."
Hi, hi, hi, parca incepe sa semene cu ghicitorile tale de la jocul cu filmul...!

Oooofff, trebuie sa inchiriez filmul, sa ma simt iar de 16 ani si sa simt din nou puterea Fortei!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by she_wolf

Apropos de Juliette Binoche, Chocolat ati vazut? Mie mi-a placut mult de ea...si toata atmosfera din film.

Si mie mi-a placut filmul asta, desi cam "apasator" pe alocuri.
Mie mi s-a parut perfecta asocierea dintre culoarea si textura ciocolatei topite 'curgatoare' si atmosfera filmului

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Mai am in minte un film ... se numeste "ghost", scena in care el ridica de jos moneda trecuta pe sub usa, si ea realizeaza "nebunia"

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Ati vazut My life without me? Mi-a placut cand tipa, dupa ce aflase ca mai are doar doua luni de trait, s-a dus intr-o cafenea si a scris o lista cu ce trebuie sa mai faca pana moare ca sa simta ca a trait. M-a impresionat taria, luciditatea si impacarea cu care a facut-o. Emotionant mi s-a parut si cand inregistra pe casete urari de ziua lor pt. fetele ei, pt. fiecare an pana cand implineau 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Scena cu Tim Robins evadind din "Inchisoarea ingerilor",afara ploua ,era noapte,si el,dupa ce inotase printr-un canal cu de toate,ridica miinile la cer invingator!
Si la Titanic e sfisietoare scena in care el ingheata in apa ca sa se salveze ea,si sufla ea anemic din fluierul ala...
iar Forest Gump este filmul cel mai plin de scene,film de film...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Kehleyr, m-ai atins...
quote:
"No. I am your father." (tipu' cu masca neagra si respiratie grea )

cine-i, mama, ca m-ati nebunit cu citatul asta? daca am vazut filmul titrat in japoneza? fie-va mila, dati si titlul

Pai si in japoneza i-a spus tot acelasi lucru: "Nu. Eu sunt tatal tau."
Dar degeaba iti spun titlul...! Daca n-ai avut 16 ani cand ai vazut filmul si nu te-ai amorezat de Luke Skywalker, nu poti sa intelegi cat de socanta e declaratia lui Darth Vader catre Luke: "No. I am your father."
Hi, hi, hi, parca incepe sa semene cu ghicitorile tale de la jocul cu filmul...!

Oooofff, trebuie sa inchiriez filmul, sa ma simt iar de 16 ani si sa simt din nou puterea Fortei!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Gandacelule, era Razboiul Stelelor... sau mai bine zis Imperiul contraataca... dar vorba Doniei, daca nu aveai - ups era sa spun 16 ani dar eu aveam 7 cand l-am vazut - si nu te-ai indragostit de film degeaba

Dar nu stii nici reclama de la televizor? Aia cu tipii din hala cu carne care isi povestesc unul altuia filmul? Ca de acolo e citatul cu "tipul cu masca neagra si respiratie grea"
Donia se pare ca impartasim acelasi microb . Cum adica "sa-l inchiriezi -- eu am pe caseta varianta originala, aia din anii '80, care nu se mai gaseste pe nicaieri , si pe DVD varianta asta noua... si abia astept sa vina 19 mai .
Subscriu la Chocolat... scena cand primarul cedeaza tentatiei si se "scufunda" in vitrina cu bunatati.

Iar la Amelie, fazele cu piticul sunt bes-ti-ale!!! Muream de ras in sala!!!

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Mi-a mai rasarit: In the Mood for Love, cel mai estetic fum de tigara. Si rochiile ei. Quizas (oare asa se scrie?).

Mergi la inceput