Jocul cu filmele (25)
Raspunsuri - Pagina 3
iubibubi spune:
Mara (Andreea), nu pui si tu un film?
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
iubibubi spune:
ok, hai ca ma "sacrific" (tot) eu :))
niste copii cu puteri paranormale sunt "adunati" intr-o scoala speciala unde sunt antrenati sa-si dezvolte calitatile si sa le foloseasca in slujba binelui.
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
mara03 spune:
iooooi ca n-am mai dat pe-aici! scuze daca v-am facut sa asteptati!
sau o fi harry poter???
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!
iubibubi spune:
da, Kehleyr!
Kehleyr spune:
Un taximetrist are o noapte foaaaarte lunga si plina de neprevazut.
Scuze de intarziere...
How I wish to dream again...
Kehleyr spune:
Collateral e.
Nu de alta dar tocmai l-am vazut si nu am avut o idee mai buna
How I wish to dream again...
ANDRUSHKA spune:
E din ce in ce mai greu sa gasesti un film la care nu s-a referit nimeni...
Ok, ia sa vedem: Prima telenovela difuzata in Romania (nu ca-s fan al genului, dar e emblematic)
ANDRUSHKA spune:
Aidi, mey...ca tot poporu' stie....Cu ea care era alba desi ar fi trebuit sa fie neagra...si un el cu okii verzi-otrava care mai intai se da de macho pe langa ea si apoi nu mai jtie cum sa-i cante-n struna...si vorbeau o limba pe care personal o detest...(ex:querote). Dadeau astia cate doo episoade odata si nu era nimeni pe-afara la ora aia. Mie actrita mi se parea urata si nu ma puteam uita la film nicicum!!