rugaciuni? acatiste?
cand ati avut o problema si ati hotarat sa incercati rezolvarea ei pe cale spirituala la ce Biserici atzi apelat? Eu as avea sa stiu unde v-atzi gasit voi alinarea data fiind starea de sanantate a bunicii mele care este din ce in ce mai precara, problemele mamei mele si nu in ultimul rand problememe mele de ordin interior.
Sarbatori fericite!
danna2002
Raspunsuri
dyana spune:
Buna,
Cu adevarat m-a ajutat si pentru mine a fost inca o dovada in plus ca Dumnezeu exista si credinta noastra ortodoxa este cea adevarata : Paraclisul Maicii Domnului, citit zilnic, e lunga aceasta rugaciune, dar descrie exact prin ce trecem la vreme de suparare, si orice loc de rugaciune, orice Biserica e un loc bun, pentru mine mai ales cand eram mai singura in Biserica si ma rugam.
Numai bine !
Elly1977 spune:
Buna dana2002,
Am mai scris undeva despre manastirea Radu-Voda, cu hramul Sf. Nectarie. Si acatistul Sf. Nectarie ajuta tare mult.
Biserica e chiar langa institutul teologic, la piata Unirii, langa podul Marasesti.
Pentru problemele de ordin interior: post si spovedanie. Incearca sa tii post o saptamana si apoi du-te sa te spovedesti. Orice problema ai avea, vei trece mai usor peste ea.
Sanatate multa,
Elly
star33 spune:
Asa cum spune si Elly, orice biserica este un loc bun. Eu am cautat mult timp o biserica unde sa ma simt bine, sa imi placa sa merg si am gasit-o pana la urma (eu sunt in Brasov).
Te sfatuiesc la fel, sa te spovedesti la un preot si sa tii canonul pe cate ti-l da el. O sa te simti mult mai bine! Chiar poti sa discuti problemele tale cu preotul, eu asa am facut si e mult mai bine! te asigur! Stii ca ceea ce spune preotul in Taina Spovedaniei este Cuvantul lui Dumnezeu...deci te poate ajuta cu orice sfat.
Iti tin pumnii!!
Theiuta spune:
Eu m-am rugat intr-o perioada de greutati la biserica Sf. Ciprian, este vis-a-vis de CEC-ul mare. Acolo sint moastele Sfintului care ajuta pe oricine si mai ales pe cei ce considera ca sint tinta unor blesteme, farmece si alte necuratii de astea. Si biserica Sf. Antonie cel Mare, linga Hanul lui Manuc este foarte buna si mai ales martea. Apoi...eu am mai avut o problema si am rezolvat-o ducindu-ma martea la Biserca Catolica si participind la liturghia ce se tine in cinstea marelui facator de minuni, Sf Anton de padova( bine, eu sint mai ecumenica).Daca ai nelamuriri...mai scriu
Cu credinta, rugaciune si speranta trecem peste greutati.
Theiuta
http://community.webshots.com/user/theiuta
gianna_r spune:
Talismanul citit zilnic, te protejeaza si te ajuta pretutindeni. Se gaseste la orice biserica, este o carticica mica! Daca nu faci rost de el, te pot ajuta trimitandu-ti-l prin intermediul internetului!
Pupici si rugaciune multa, nu conteaza locul si ora, conteaza sa te rogi din inima!
Gianna
Loma spune:
Dana 2002, acatistului Cuv. Porfirie, un mare sfant grec, a facut multe minuni, a murit in 1991, cauta carticica cu acastistul lui si chiar niste carti cu invatarile lui, scrise de diverse persoane care l-au cunoscut f. bine. Sunt ca un pansament peste rana si de un real folos.
Doamne ajuta
Smerenia este regina virtutilor.