Ce muzica mai ascultati?

Ce muzica mai ascultati? | Autor: Mia.

Link direct la acest mesaj

Eu acum ascult ceva ce n-am ascultat de f mult timp ...HOLOGRAF!Melodii mai vechi,care tare imi mai plac!
Cintareata mea preferata e Shania Twain.A voastra?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Sincer, sincer de tot? Azi ca tot e Craciun si ma napadesc tot felul de amintiri, ascult...romantze! Si muzica populara de-aia ardeleneasca, desi mi-s munteanca de la mama ei, dar mi-e mai draga aia banatzeana si ardeleneasca...

In ultima vreme am ascultat colinde, normal, dar si muzica de la cenaclul Flacara, Hrushca, Poesis, Phoenix.... Holograf sunt si preferatii mei, parca sunt inepuizabili... am ascultat si foarte mult Compact in ultima vreme, in memoria omului ala care ne-a bucurat sufletele atat....

I have found the enemy:it's us!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Acum ascult Colinde, dar ma gandesc ca nu ar strica ceva Holograf vechi, din perioada cand nu era asa de comerciali ca astazi... stiu si eu, parca Balada controlorului sau Singuratatea astronautului YX 5793.
In rest, am ascultat in perioada alegerilor albumul cu Imnul golanilor si Vino Doamne de Valeriu Sterian si compania de sunet... si Celelalte cuvinte... si multa, multa muzica buna care din motive neelucidate inca, nu prea este ascultata la radio...
Ce va fi maine nu stiu, dar astazi asta am putut sa spun.

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

[quote]Originally posted by DARAEL

... si Celelalte cuvinte... si multa, multa muzica buna care din motive neelucidate inca, nu prea este ascultata la radio...
Ce va fi maine nu stiu, dar astazi asta am putut sa spun.

Yes, yes, CELELALTE CUVINTE rules! Stai sa-mi acordez glasciorul...
"Daca vrei privirea sa-mi las in podea...Calca peste ea...calca peste ea... daca vrei de tine sa simt ca-s robit.... lasa-ma uimit...lasa-ma uimit..." Yeap!

Io-s de acord cu tine ca Holograful e o masina de produs hituri in ultimii ani, dar oare asta ii face mai putin valorosi? Partea instrumentala mie mi se pare mai "inchegata" mai cu sare si piper si mai evoluata, ca sa zic ashea... iar versurile, nu jtiu cin' le scoate, da-mi vine sa fac sepuku de fiecare data, ca bine le mai zice, zau! Uite, din generatia mai veche de cantece, imi place aia cu
"insa ochii tai..se vor pierde in noapte...lasandu-ma pe mine-n urma lor..." Crad ca asta a fost filonul sensibil de unde au aparut actualele hituri.

I have found the enemy:it's us!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu ascult Astor Piazzola. Va spune ceva Libertango?

scarmanus

Pisicile mele

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzi spune:

Salutare fanilor CELELALTE CUVINTE !!!
In afara de albumul "Vinil", care a aparut pe CD, mai avetzi ceva de la ei shi eventual putetzi sa-mi trimitetzi?
Mai am o intrebare, stie cineva de trupa Pro Musica, din Timisoara, (Ilie Stepan, Grigore Hariga, Vasile Dolga....)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns branzoi spune:

Celelalte cuvinte him nu am mai ascultat de luni de zile albumul lor (primul) Armanghedon il am numai pe caseta si il ascult numai la parinti caci acasa nu am casetofon.
Acum ascultam colinde, Hrusca este preferatul nostru, nu aduce liniste in suflete si o stare de bine.
Fetita noasta prefera muzica rock, asculta Cargo cu mare placere, cand aude ceva gen manele (la reclamele de la tv) pleaca din camera sau stinge tv-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Si fetita mea asculta muzica rock, ii place mult dar cred ca se cultiva gusturile. Nu asculta manele pt ca nu are de unde.
Mi-e dor acum de muzica veche, de Celelalte Cuvinte pt ca nu am ascultat demult, de liniste. Sunt tot timpul in alergatura: la servici, acasa, treaba, cumparaturi si nu mai ascult decat radio. Parca nu am timp, abia vad ceva la stiri.
Cred ca in mini concediu ma rasfat cu muzica preferata.

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

ati ascultat HARA?mie imi par super...bine nu chia toate melodiile dar auciteva care mie personal imi merg direct la suflet..."cine""vreau si eu vara mea"si altele...
sint incintata si mai nou ascult muuuuult de tot HARA.
giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am dat-o pe Mozart,din muzica clasica e preferatul meu.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput