Am cotrobait toate cele 14 pagini, dar n-am gasit subiectul cu pictura. :( Daca e si nu l-am vazut eu, imi cer scuze.
Vroiam sa va arat asta: http://www.tkinter.smig.net/Romania/ArtGallery/Matisse/LaBlouseRoumaine.htm
Nu-i asa ca va unge la suflet? :))
Si asta: http://www.tkinter.smig.net/Lumanare/index.htm
Mie mi-e dor sa aprind o lumanare la biserica....
Numai bine!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
Raspunsuri
arboria spune:
Anto
Nu stiu cum ai gasit tu site-ul ala, dar am fost placut surprinsa sa vad acolo, printre multele imagini, una luata noaptea, in care apare, pe malul lacului, www.tkinter.smig.net/Romania/TomsRomania/12May/25.htm" target="_blank">bisericuta din lemn in care a fost botezat copilul meu.
Incerc sa gasesc si eu subiectul despre pictura.
Julia
"Lumea e o scena si toti oamenii sint actori" W.S.
antoioana spune:
Chiar asa? Ia uite ce frumos! Pai spune-mi si mie mai multe despre bisericuta respectiva!
Numai bine!
anto
arboria spune:
www.arhiepiscopiatomisului.ro/ii_struct_admin/3_protoierii/2protoierii/ii_sfmina.html" target="_blank">aici e descrierea "oficiala".
Este intr-adevar o oaza de liniste, desi nu ajung foarte des pe acolo (la Paste si la Craciun).
Imi este draga pentru ca am vazut-o ridicandu-se sub ochii mei si pentru ca, fiind din lemn, e tare "calda". Apoi, am crescut in acelasi cartier cu Pr. Picu, parintele paroh si i-am auzit cuvintele calauzitoare inca din copilarie.
Nu-s ortodoxa practicanta, iar bisericuta aceea e singurul lacas in care merg cu bucurie.
Imi va lipsi tare mult dupa ce voi pleca.
PS. Ce facem cu subiectul despre pictura, nu ne ajuta nimeni?
Julia
gandacelu spune:
dar care e ideea topicului, ce pictura se cauta, ca eu n-am priceput!
scuze, e in vacanta de craciun neuronu
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Sabina spune:
O fi ala cu arta religioasa??
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
arboria spune:
Sabina, nu e ala cu arta religioasa, deschis de Gandacelu (fost visacelu ), ca acolo nu s-a vorbit despre pictura...
Chiar, Anto, nu ne dai mai multe amanunte?
Julia
Sabina spune:
da...pai am vazut poza cu biserica si m-a indus in oroare...sorry.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
antoioana spune:
Hehe, La multi ani fericiti fetelor! N-am vrut sa va bag la apa. Deci este vorba despre subiectul acela cu pictura/ sculptura care, cred, a fost deschis de Andrada. Da' nu-s sigura. Ei, nu l-am gasit si am postat aici, dar nu vreau sa fiu redundanta ca topic.
Arboria, faina bisericuta! Mersi!
anto
arboria spune:
La multi ani, Anto!
uite subectu' cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23617&SearchTerms=pictura,sculptura" target="_blank">pictura
enjoy!
Julia