Carti bune

Carti bune | Autor: assa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Sunt in pana de idei...vreau sa-mi impartasiti ideile voastre referitoare la carti.......ce mai cititi, ce-ati mai citit bun in ultima vreme, ca pe mine ma chinuie rau pasiunea asta , asa ca fug intre servici, DC si carti...........si nu mai pot sa alerg si prin librarii fara cateva indrumari macar. Ce spuneti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Depinde ce preferi de obicei sa citesti..e chestie si de gusturi..David Lodge daca iti place sa te mai si distrezi cind citesti..Eu anul asta am citit:Autobiografia lui Hillary Clinton, cea a Printesei Iranului,si cartea Nadiei Comaneci si mi-au placut toate...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

stiu ca e la moda acum,dar nu din acest motiv ti-o recomand:Codul lui Da Vinci, de Dan Brown.nu am putut-o lasa din mana!

acum am inceput Vilette,de Ch.Bronte.

Craciun fericit tuturor!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

eu ti-as recomanda Cartarescu- Nostalgia
De ce nu ai postat la " Arte.."?

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

La www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32438" target="_blank">Cuvinte pentru minte,inima si suflet exista un subiect pe aceasta tema!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataveanca spune:

quote:
Originally posted by Veve

La www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32438" target="_blank">Cuvinte pentru minte,inima si suflet exista un subiect pe aceasta tema!

Irina,veve & croko
pozici

buna dimineata!
ia te uita subiect....
sa mi dau si eu cu parerea, va rog!
Boris Vian fu o lectura deosebita pentru mine. Daca ti a placut "Alice in tzara minunilor" cand erai tititza (fetita, vorba bebitei mele)cu siguranta vei gusta atmosfera din "L`arrache coeur", "L`herbe rouge"...etc. plus nuvele lui. Uite,voi povesti o sigura faza din Boris Vian, la care am ras ca ticnita: un preot care incerca sa si aduca enoriasii la biserica si care nu prea reusea, se gadeste sa organizeze o gala de box intre bine si rau, intre el, popa, si tarcovnicul lui, care tarcovnic intre timp si pe neanuntate se transformase in dracul gol. Incepe lupta, sala in delir, nu atat din cauza meciului in sine cat din cauza ca pt a incapea cat mai multa lume in sala, popa asezase scaunele unele peste altele ..:). Cu parere de rau, popa si o cam lua in freza, adicatelea binele era pe punctul de a fi invins. Vazand unele ca acestea, ce face popa? ocheste undeva pe sus statia de amplificare a sunetului si arunca un cutit in sforile care o tineau zpanzurata acolo. Statia cade si l face praf pe naiba. Lumea din sala vocifereaza si un glas spune tare: parinte, nu i corect ce ai facut!!!!
ba bine ca nu, raspunde acesta! ce ati vazut acum se cheama knock out tehnic:)))))).
Sper sa fi avut inteles ce am povestit eu aici si sa dai peste Boris Vian
sorry pt lungimea mesajului si pentru faptul ca nu pun cratime.(macar las spatiu acolo unde ar trebui puse. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

12 povestiri calatoare de G.Garcia Marquez, Incredibila si trista istorie a Candidei Erendira si a bunicii sale fara suflet...mie imi place mult Salman Rushdie "Ultimul suspin al maurului", "Pamantul de sub talpile ei"...sunt multe, depinde si de gusturile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Foarte foarte, foarte mult: Haruki Murakami

Incepe cu Padurea norvegiana sau La sud de granita, la vest de soare ... si continua cu ce vrei tu.

E o minunatie, eu nu ma satur sa-l citesc!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Robin Cook: Risc asumat, Tratament fatal
Dan Brown: Codul Da Vinci, Ingeri&Demoni
Garcia Marquez: Un secol de singuratate
Paolo Cohelio: Veronika se hotaraste sa moara, Alchimistul, 11 Minute
Daca mai vrei, iti mai dau, citeste-le intai pe astea:)

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Am terminat ieri o carte foarte draguta. Si cred ca sunt multe fete pe aici care se pot regasi in ea. Va recomand cu caldura, pentru descretit fruntile:
Ma dau in vant dupa cumparaturi, Kinsella Sophie

Cornelia si BB Rares-22.04.2002

Mergi la inceput