Despre votare...
In urma cu ceva timp tocmai votasem primarii... Patric (5 ani) desigur a mers si el la vot.
Au fost alegerile in America si ... stiri peste stiri la TV ... Care a fost reactia lui Patric:
- Ce l-am ales primar pe Bush?...
Discutie intre Martina ( 3 ani ) si bunica:
- Martina, mergi cum mine la votare?
- Da!
- Pe cine alegem?
- Pe bunu'! ( pe bunicul ).
Sunt tari copii astia ai nostrii nu-i asa!
Patric e al meu iar Martina a unei cunostinte...
Va pupam. DanaR&family
Raspunsuri
ad_risnov spune:
Super Dana!!! Ce sinceri si curati sunt copilasii nostri!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
ADINUTZA spune:
Dupa ce in octombrie, noiembrie si decembrie am botezat cate un bebelus, Bogdan, fiul meu de 4 ani, ma intreaba in drum spre sectia de votare: Mami, mergem sa-l botezam pe Basescu? In mintea lui botez era mai familiar decat votez deci...Era cat pe ce sa-i fiu nasa lui Basescu
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
ADINUTZA spune:
Dupa ce in octombrie, in noiembrie si pe 12 decembrie am botezat cate un bebelus am mers la votare cu fiul meu, Bogdan care are 4 ani si care m-a intrebat:
- Mami, acum mergem sa-l botezam pe Basescu? Pentru el botez era mai familiar decat votez si oricum veneam de la biserica.
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
Cary spune:
Rebecca a facut in decembrie 6 ani si binenteles ca a fost cu noi la votare,DAR pentru ca noi,parinti avem adrese diferite in buletin,am votat la sectii diferite(deoarece unul din buletine a expirat,iar altul nu).
Iar ea a intreaba:
-La scoala asta voteaza TATII,iar la cealalta MAMELE???
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Cary
Rebecca a facut in decembrie 6 ani si binenteles ca a fost cu noi la votare,DAR pentru ca noi,parinti avem adrese diferite in buletin,am votat la sectii diferite(deoarece unul din buletine a expirat,iar altul nu).
Iar ea a intreaba:
-La scoala asta voteaza TATII,iar la cealalta MAMELE???
!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT