Asemanari si diferente de caracter
Deschid acest subiect in speranta de a afla de la voi cum sint gemenii vostri in viata de zi cu zi.Ai mei poate si pentru ca au fost bivitelini sau neidentici au caractere total diferite.Cel mare ERIC este calm,ride tot timpul,iar cu mancarea mai usor iar cel mic FILIP ese nervos,plangacios si mancacios rau de tot.
Pentru fetele cu gemeni mai maricei am o intrebare:ati observat cumva daca trasaturile de caracter ale BBilor sau schimbat pe parcurs sau au ramas la fel?Ca exemplu cel mai plangacios s-a schimbat si acum pt ca a crescut nu mai este asa.
Va pup pe toate si va astept cu raspunsuri ca sa umplem forumul.
LORY mamica gemenilor ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110
"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery
Raspunsuri
lorelei_19 spune:
Maica-mea e din gemeni si pot sa descriu asemanarile si deosebirile dintre ea si sora ei geamana: mama are fatza mai lunguiatza, sora ei mai rotunda. Mama e mai inchisa la piele. Daca sunt intoarsa cu spatele si vorbeste una dintre ele, n-am habar care-i mama. La ras tot asha, e identic. Ca firi insa sunt foarte diferite: mama e mai buna, mai darnica si o mama mai iubitoare. Sora ei e mai egoista, mai zgarcita si o mama foarte delasatoare. Sa nu credeti ca n-o iubesc pe matusa mea, ba da, o iubesc enorm, dar enumar pur si simplu asemanarile si diferentele dintre ele.
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!
Mirupati spune:
Salutare Lory - pina pe la un an Horia era mai linistit, mai visator, mai cumpatat, iar Martin era mai scandalagiu, mult mai activ, primul la toate. De vreo doua luni incoane, Martin e mai linistit, mai intelegator, dar Horia a inceput cu scandalul, cu protestele ... Din ce-am vazut, personalitatile lor s-au cam schimbat.
ione spune:
Subsemnam si noi.Si fetele mele sunt gemene neidentice.
Maria este mai agitata si Elena mai cuminte.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
Podeanu spune:
Si copiii mei sunt neidentici.(9 ani)Denisa e mai buna,seamana cu mine.E f miloasa,daca ma vede trista sta numai pe linga mine.Are si defectul meu de a vorbi prea mult si de a se repezi cu raspunsul inainte ca celalalt sa termine intrebarea.La lectii e citeodata superficiala.Daca greseste isi cere iertare de spe ori si iti zice din orice ca te iubeste.
Edi e incapatinat ca ta'su.Daca a gresit nu recunoaste si nici nu-ti spune cu usurinta ca te iubeste.E ambitios, dar si timid citeodata.
Daca i se pune pata pe o mincare care i se pare ciudata e f greu sa-l pui macar sa guste.Citeodata il conving sa guste si ce-i mai place dupa.
Dana si gemenii
http://community.webshots.com/user/canadezii
Podeanu spune:
Lori,ti-am vazut pozele.Sa va traiasca sunt asa frumusei.parca mai ieri eram si eu ca tine...
Si surioara cea mare are niste ochi de printesa.
Sunteti o familie fericita.
Dana si gemenii
http://community.webshots.com/user/canadezii
anatolia spune:
Pot sa spun urmatoarele despre fetele mele:
ziua si noaptea
cer si pamint
apa si foc
caractere total diferite,nu seamana deloc,de altfel una seamana cu sotul,pina la identificare,cealalta cu mine,asemenea...Mare bucurie,copiii!!!!Sa ne traiasca!
ione spune:
De citeva zile s-au inversat rolurile, Maria este mai cuminte si Elena mai nebunatica. Cred ca in timp se stabilizeaza caracterele.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
ad_rianna spune:
Si gemenii mei sunt bivitelini, dar sunt inca mici ca sa-mi dau seama de asemanari si diferente de caracter.
Haideti sa va zic ce am observat: unul dintre ei incepe sa planga...automat cel care nu plange incepe sa rada. Am observat asta si cand dorm si cand sunt trji. Ce-o fi insemnand? Ca incep sa se descopere unul pe celalat?
Si inca o faza mi-a atras atentia ieri. Dormeau amandoi si eu erem cu ei in camera. Au patuturi diferite. La un moment dat absolut in aceeasi fractiune de secunda incep sa planga, destul de tare. Dupa nici un minut exact in acelasi timp au tacut amandoi...
Toata treaba asta s-a intamplat in somn pt. ca ei apoi au dormit in continuare
Ce sa fie? Incep sa-si faca simtite manifestarile specifice gemenilor. Pentru mine sunt o enigma si tare as vrea sa stiu cat mai multe despre legatura care va fi intre ei.
Problema e ca poate nu voi afla niciodata.
Cred ca sunteti de acord cui mine ca gemenii sunt niste oameni norocosi: cresc alaturi de cel mai bun prieten
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre