Se lanseaza "Cutiuta muzicala 4"
Raspunsuri - Pagina 2
gianina-alina spune:
eu am gasit "cutiutza 4" la DIVERTA ...
cred ca o sa gasesti si in buc. tot la ei.
succes!
giani
gicutza spune:
Dragi mamici care mi-ati trimis adresele de mail pe privat
Am inceput sa va trimit CM4, de fapt am trimis primele 6 piese. Astept sa va mai goliti din Inbox ca mai sunt 9 piese si nu vreau sa va blochez Inboxul.
Pupici la pitici.
Sa traim bine!
ad_risnov spune:
Si noi o avem dinainte de lansarea oficiala!!!
Este super. Toate cantecelele noi noute si tare haios cantate.
Lui Rares ii plac tare mult si asculta cu mare placere ori de cate ori o punem.
Eu am luat-o din Carrefour.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Teodora D. spune:
Eu am gasit-o azi in Metro.Contine 15 piese, cantate de Teo, Mihaela Radulescu, Daniela Nane si Oana Cuzino.Favorita mea e "cantec de primavara", de Mozart, in interpretarea lui Teo.Cel mic e prea mic ca sa se pronunte, dar a ascultat cu interes.Va spun si celelalte titluri-albinita,la moara, boul si broasca, 20 pitici, motanul pedepsit, gospodina, castelul, pupaza din tei, trai bun, gainusa motata, tot ce e pe lume, doua ratuste si-o babusca , am o casa mititica, omul de zapada. Auditie placuta amatoarelor si amatorilor!
felicia0606 spune:
quote:
Originally posted by gicutza
Am inceput sa va trimit CM4, de fapt am trimis primele 6 piese. Astept sa va mai goliti din Inbox ca mai sunt 9 piese si nu vreau sa va blochez Inboxul.
Pupici la pitici.
Sa traim bine!
gicutza - iti multumim mult, mult de tot pentru cantecele. Chiar ca sunt foarte frumoase. E ceva nou fata de ce am mai ascultat pana acum. Asteptam cu nerabdare si partea a doua a albumului.
Alex si Felicia
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
tinatache spune:
quote:
Pupici la pitici.
Sa traim bine!
eu n-am primit nimic:(( Daca cineva din cei care au primit deja, are timp, il rog din suflet sa-mi trimita si mie cantecelele pe tina_tache ..yahoo.com. Multumesc!
Cristina
zana spune:
Piticule
Multumesc din suflet, am golit inbox-ul si astept cu nerabdare urmatoarele.
Un an nou mai bun decat cel care a fost.
mirame
gicutza spune:
Cristina
Am primit PM de la tine dupa ce trimisesem deja prima tura la celelalte mamici iar apoi a venit Revelionul .
Incep sa mai trimit azi o transa si la celelalte mamici care mi-au scris intre timp in masura in care ma lasa si piticul meu.
Sa traim bine!
tinatache spune:
quote:
Cristina
Am primit PM de la tine dupa ce trimisesem deja prima tura la celelalte mamici iar apoi a venit Revelionul .
Incep sa mai trimit azi o transa si la celelalte mamici care mi-au scris intre timp in masura in care ma lasa si piticul meu.
Sa traim bine!
piticutz drag, am inceput sa primesc! saru' manaaa!!!
Cristina
felicia0606 spune:
Multumim pentru tot Gicutza!
Daca ai nevoie vreodata de ceva, te rog sa spui si noi vom fi imediat prezenti.
Pupici
Alex si Felicia
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003