Minunile mele
THEODORA iti multumesc ca mi-ai amintit sa va spun si voua, mamicile de gemeni, povestea nasterii minunilor mele.
Voi stiti cel mai bine cat de "mult" timp liber are o proaspata mamica de gemeni si de aceea mi-e greu sa mai intru asa des.
Abia acum am inceput sa-mi revin si sa ma obisnuiesc cu starile mele: de sotie, fiica si mama. De la maternitate mi-au dat copilasii dar fara "instructiuni de folosire" asa ca imi da multa bataie de cap, chiar daca mama mea e linga mine din prima zi de cand m-am intors din spital si incearca sa ma ajute cat poate de mult.
Nu am timp acum pt. toata povestea nasterii dar asa un rezumat o sa incerc sa fac:
totul a inceput in noaptea de 03.11.2004, pe la ora 01.30, cand s-au rupt membranele. Am fugit repede la spital, si ... dupa multe puncte-puncte, asa cam vreo 4 ore, am intrat in operatie: anestezie totala. Ultimul lucru care mi-l amintesc a fost anestezistul care incerca sa grabeasca lucrurile, urmatorul a fost sora mea si sotul meu plangand langa patul meu si spunandu-mi ca am o fetita si un baietel sanatosi si marisori: 2.700g si 2.800g. Apoi a fost mai greu: anemie severa, transfuzii de sange, criza de hipoglicemie, recuperarea "dureroasa"...
Acum sunt acasa...incerc sa nu-i ridic din patut pt. ca am interdictie de la medic inca cateva saptamani...ii iubesc cum nu am crezut ca se poate...SUNT FERICITA!
In week-end o sa le fac poze si am sa postez cateva.
O sa am multe intrebari si poate voi apela si la ajutorul vostru
Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Draga Adriana , ti-am admirat pozele cu burtica mare si acum tot ce imi pot inchipui sunt minunile tale care abia astept sa vad pozizi cu fetita Bianca si baietelul Tudor.
Multa sanatate va dorim si bun venit pe Lume prichindeiilor tai.
Refacere rapida.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
POZNE la 11 luni
SimoV spune:
Adriana,
sa le dea Dumnezeu numai sanatate si fericire si tot ce-i mai bun pe lume comorilor tale.
E f. greu si coplesitor inceputul, dar e f. important ca o ai pe mama ta langa tine. Si eu am avut-o la inceput pe mama sotului meu iar dupa 2 luni pe mama mea. Bucura-te de fiecare clipa cu ei, ca timpul zbooooaaaraaa...
Va pupam si asteptam poze si vesti.
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
maria m m spune:
Sa-ti traiasca copilasii!
Multa sanatate si fericire alaturi de ei.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!=
zulu spune:
Sa-ti traiasca ad_rianna!!!
sa fiti fericiti si sanatosi si norocosi si iubiti si toate cele bune de pe lumea asta!
Bine ati venit Bianca si Tudor!!!
Alexia si Anita
ione spune:
Sa-ti traiasca copii sa va bucurati de ei.
Suntem alaturi de voi.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
ad_rianna spune:
Multumesc mult de urari dragele mele. Sa aveti parte de bucurii, sanatate si numai satisfactii de pe urma ingerasilor vostrii.
Intru mai greu fiindca imi umplu bibisorii aproape tot timpul. Si atatea intrebari as avea pentru voi, mamicile cu experienta!!!
Theodora spune:
Ad_riana,nu am avut computer de vineri,s-a ars mother bord,aseara a pus sotul una noua si abia acum am vazut mesajul tau!
Imi dau lacrimile de bucurie!
Sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca minunile si nu-ti face griji...te vei descurca si fara "instructiuni de folosire" si cei care te vor ajuta cel mai mult,vor fi copiii insusi...trebuie doar sa intri in rutina,rutina e cel mai bun lucru pt copii,o adora,atit timp cit ai program pt tot,nimic nu e greu!
Noi sintem aici cu orice sfat si abia asteptam noi vesti!
Va pup si abia astept poze!
"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis
cosmi spune:
Sa va traiasca copii, Adriana! Sa creasca mari, sanatosi si fericiti!
Si nu-ti fa griji, te vei descurca. Cum spunea Theo, rutina e cea mai buna.
Va pupam.
Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002
Mirupati spune:
Adriana - felicitari !!!
N-am prea mai intrat pe forum in ultimele zile, dar pt moment pt ca stim prin ce treci, un singur sfat: cind ti-e mai greu, gindeste-te citi oameni pe lumea asta n-ar da orice sa fie in locul tau !
Si eu am primit acest sfat si m-a ajutat f mult.
ad_rianna spune:
Am intrat doar sa va doresc din suflet ca anul acesta sa vina Mos Nicolae pe la voi cu cele mai frumoase daruri si sa va implineasca toate dorintele.
THEODORA cand ma uit la ingerasii tai, ce mari sunt, ma gandesc cu drag ca vor ajunge si ai mai asa, ca vom inceta cu mesele obositoare de noapte si rugamintile mamicii de a nu se trezi amandoi odata...Abia astept sa ajung sa pot vorbi cu ei, cel mai rau ma doare cand vad ca plang, si nu de "fite", chiar vad durere pe fetisoarele lor. Sa-mi poata spuna ce-i doare ca sa-i pot ajuta.
Gata, tipa "printesa", trebuie sa fug sa-i dau papica!
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume