Felicitari...personalizate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Originally posted by alona

Vektros , io mi-am prins urechile in Adobe Photoshop, nu stiu cum sa fac sa-mi iasa si mie o felicitare pentru parinti, pe care sa fie copilasii mei.Azi il pun pe sotu sa vada ce si cum, desi am o presimtire ca nu va avea rabdare, asa ca o sa le trimit clasica felicitare si o poza in ea.

Daca-ti prinzi urechiusele prea tare, da pozele lu' tovarshu Veru si ti le "maltrateaza" ea!!!!

Mergi la inceput

I-am terminat felicitarea si Aninei_n. In curand o veti vedea, acum se incarca pe webshots...
Daca mai doreste cineva felicitare, nu va sfiiti...Veru asteapta cu infrigurare sa-si mai dezmorteasca nitelus degetelele prin photoshoapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Vera, nu ne da mura-n gura, ca asa nu invatam :) mai bine am deschide un subiect despre tainele adobe photoshop-ului la "lectii&know-how online", sa profite tot poporu' :)) ce zici, ne instruiesti?

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n
Este vorba despre 3 globuri, Vera ! Dar ar putea fi tot un peisaj de iarna ?
Ti-am trimis cele 3 poze, sper sa nu fie prea mari !
Poti sa afisezi rezultatul, nu ma supar !

Rezultatul e aici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Vektros,
am sa incerc si eu sa vad daca imi reuseste ceva cu pozele p[e care le-am facut Giuliei, am pus in album.
Daca nu reusesc, ma ajuti si pe mine ?

Ai reusit? Te ajut? Cum vrei?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iubibubi

Vera, nu ne da mura-n gura, ca asa nu invatam :) mai bine am deschide un subiect despre tainele adobe photoshop-ului la "lectii&know-how online", sa profite tot poporu' :)) ce zici, ne instruiesti?

Ar fi o idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Mai vreau si eu o felicitare... tu ai zis ca nu te superi :))

Mai vreau si eu una tot asa cu mine si fata, pentru Craciun, cu foarte multe inimioare, ce zici?
Dar iti trimit alte poze... sa fim mai vesele!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele!!! Wow ce surpriza mi-ati facut! Nu stiam ca exista un astfel de subiect... din intamplare am dat peste el. Eu sunt innebunita dupa felicitari! Mai nou cu asta ma ocup... e o pasiune mai veche de-a mea. La inceput am folosit si eu PhotoShop-ul, acum m-am mai experimentat. Mi-am cumparat chiar un program special de la Ulead.. mai lucrez si in Jasc PaintShop Pro9... sunt multe programe in care puteti crea lucruri deosebite!
Vektros felicitari! Ai talent!!!

In ceea ce priveste sarbatorile inca nu m-am apucat de creatie deoarece inca mai caut materiale... dar sper ca de saptamana viitoare sa incep. Bineinteles ca va voi arata si daca pot chiar va voi ajuta.

Momentan puteti vedea aici: Creatie cateva felicitari facute pentru 2 prietene (mirese).. la una dintre ele am fost chiar si fotograful.

Pupici si felicitari

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

CristinaT, cum ai poze mai vesele...stii unde sa le trimiti!
Bibyrox, foarte dragute felicitarile! Imi place mult cea cu toamna in parc...

"I'm good when I'm good, but when I'm bad...I'm better!"

http://stefieshock.com/images/05-video.mov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Vektros, ti-am trimis 2 poze pe email.
Merci mult!

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

HO HO HO

Mergi la inceput