Felicitari...personalizate
Raspunsuri - Pagina 11
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Roxxy, SUPERBE creatii !
Multumesc mult!
"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
szivarvany spune:
Gata, am pus si eu 2 din felicitarile facute de mine !!! In albumul "stuff" . Sper sa se vada ceva !!!
Pupici la voi !!! Spor la lucru !!!
Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
n/a spune:
Foarte dragute felicitarile, Mama Juliei! Ai imbinat bricolajul cu fotografiile! Pe vremuri -nu asa de indepartate- cand nu exista Photoshopul si calculatorul, graficienii faceau felicitarile din decupaje. Unii o mai fac si astazi, considerand ca nu-ti face calculatorul ce poti face tu la mana. Si, de multe ori au dreptate...
Asa...si acum sa-mi fac listuta cu felicitarile pe care le am de facut, ca altfel ma incurc:
-Anina_n mai vrea si alti membri ai familiei in globulete (mi-a trimis pozele);
-Alona vrea 2 felicitari cu puii-una pentru bunici si una pentru unchi-(mi-a trimis pozele);
-CristinaT mai vrea una de Craciun cu poze mai vesele (dar nu mi-a trimis inca pozele vesele);
-Vlada vrea felicitare dar nu mi-a spus cum(si nu mi-a trimis pozele);
-Cat vrea una cu pitica dar nu stiu cum (si n-am poze).
Daca mai era cineva, spuneti-mi, ca io-s uituca!!!
"I'm good when I'm good, but when I'm bad...I'm better!"
http://stefieshock.com/images/05-video.mov
Cat spune:
Vera, eu ti-am timis 3 poze pe e-mail, sa o alegi tu pe cea care crezi ca se potiveste mai bine si care e de calitate mai buna. Felicitarea as vrea sa fie cea cu peisaj de iarna si cu poza intr-un glob albastru, daca se poate.
Multumesc!
,
Catrinel si Daria Maria
poze
Anina_n spune:
Vera, daca nu este cu suparare ti-am mai trimis cateva cereri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Sarbatori fericite !
adriana_mihnea spune:
Vera, as dori si eu o felicitare pe care s-o trimit prin e-mail tuturor cunoscutilor. Se poate??
Merci mult,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2
bibyrox spune:
Buna fetele! Ce-ati mai creat? Ce idei v-au mai venit? Eu am mai pus cateva felicitari noi in "Creatiile mele - Sarbatori" plus o felicitare speciala pentru acest site minunat!
Va pupa fata si astept idei..propuneri... poate chiar site-uri cu felicitari care va plac.
"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy
Creatiile mele
vlada spune:
Roxxy - imi plac mult felicitarile tale ! Imi poti te rog trimite, eventual pe PM, site-urile cu ajutorul carora le-ai creat ?
Merci, multi pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
bibyrox spune:
Vlada multumesc frumos! Hmm... nu pe site-uri le-am creat si cu ajutorul mai multor programe, in special cu PhotoShop-ul. Sunt inca la inceput.. sper sa ma perfectionez in timp.
Oricum daca vrei sa te ajut iti stau la dispozitie!
Pupici
Roxxy
Creatiile mele
vlada spune:
Roxxy,merci mult,esti o draguta, dar nu am timp de asa ceva,desi tare mi-ar placea...Vlad nu ma slabeste nici o clipa,cum ar fi sa ma joc la computer in loc sa ma joc cu el?!
Stiu ca vazusem un site mai demult,insa am pierdut adresa...am incercat cu google,dar nimic satisfacator...
Andreea si Vlad
Iubirea mea