Credeti sau nu in D-zeu ?

Credeti sau nu in D-zeu ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici isi are loc subiectul ... dar as vrea sa aud parerea voastra: de ce credeti in Dumnezeu sau de ce nu credeti in existenta lui ?

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Cred in Dumnezeu cu toata fiinta mea deoarece il simt mereu prezent langa mine si cand ma ajuta si cand ma mustra.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Cred ,pentru ca lumea si viata nu au sens fara El.Cred,pentru ca totul vorbeste despre El.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

eu sunt un invatacel in 'dragostea care ne sminteste' pentru Dumnezeu. invat sa cred, pentru ca pana acum doi ani nu am vrut sa am de-a face cu Dumnezeu, nu ma inchinam, nu ma duceam la biserici. vreau sa cred cu toata puterea mea, dar...
se spune ca 'sa-l iubesti pe Dumnezeu ca pe propriul tau copil' dar poti sa iubesti ceva nevazut?
sau atunci cand ti se intampla ceva rau, si ghinioanele se tin lant, mai poti sa crezi ca exista un Dumnezeu? care il iubeste pe om?
se zice ca Dumnezeu te iubeste atunci cand te loveste. nu e de ajuns ca te lovesti de grijile vietii de zi cu zi, mai trebuie sa te loveasca si Dumnezeu?
nu inteleg....

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by gen68

eu sunt un invatacel in 'dragostea care ne sminteste' pentru Dumnezeu. invat sa cred, pentru ca pana acum doi ani nu am vrut sa am de-a face cu Dumnezeu, nu ma inchinam, nu ma duceam la biserici. vreau sa cred cu toata puterea mea

Draga Gen, prin rugaciune o sa simti ca Dumnezeu este aproape de tine, trebuie doar ca tu sa vrei sa iti deschizi inima.

Iar despre necazuri, iti recomand sa citesti ce a spus Pr. Arsenie Boca, cel care a fost la Man. Sambata si a fost considerat un sfant in viata : http://www.nistea.com/boca-predici.htm

Dumnezeu sa te ajute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Gen, nu Dumnezeu ne loveste! Din pacate, Diavolul e printre noi si el e cel care ne trimite toate nenorocirile.Dumnezeu doar ingaduie cateodata sa vina un necaz , dar numai atunci cand e in folosul nostru, sa ne indreptam, sa ne pocaim.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu cred foarte mult in citatul acela: "daca eu cred si Dumnezeu nu exista nu am nimic de pierdut; daca nu cred, si Dumnezeu exista, atunci am pierdut totul"

in plus, l-am simtit pe Dumnezeu alaturi de mine in foarte multe momente grele din viata.

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu nu cred.

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu cred in existenta unei (cel putin!) forte mai presus de perceptia noastra, dar nu as numi-o Dumnezeu. Mai degraba suma constiintelor/sufletelor tuturor fiintelor care au existat, exista si vor exista vreodata in Univers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

CREZUL este raspunsul meu.

Cred într-unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamântului, vazutelor tuturor si nevazutelor.

Si într-unul Domn Iisus Hristor, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Care din Tatal S-a nascut mai înainte de toti vecii. Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Nascut, nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut.

Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mîntuire S-a pogorît din ceruri si S-a întrupat de la Duhul Sfînt din Maria fecioara si s-a facut om.

Si S-a rastignit pentru noi în zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a îngropat.

Si a înviat a treia zi, dupa Scripturi.

Si S-a înaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.

Si iarasi sa vina cu slava, sa judece vii si mortii, a Carui împaratie nu va avea sfîrsit.

Si întru Duhul Sfînt, Domnul de viata Facatorul, Care de la Tatal purcede, cel ce împreuna cu Tatal si cu Fiul este închinat si slavit, Care a grait prin prooroci.

Într-una sfânta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.

Marturisesc un Botez, întru iertarea pacatelor.

Astept învierea mortilor.

Si viata veacului ce va sa vie.

Amin!

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Da, cred in acea Forta pe care unora le place s-o denumeasca "Dumnezeu", prefer insa sa nu ma refer la Ea astfel(oricum nu numele conteaza). Insa felul in care-L percep si il simt eu este cu totul altfel fata de cel impus de religie (cunosc si acel model).
De ce cred? Pentru ca simt ca exista, pentru ca e logic sa existe...

* Nimic nu se pierde, totul se transforma *
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput