Un citat pe zi (partea a 3-a)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Nu zi niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem"." - Nicolae Iorga

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

"Mamele au o varsta unica: nu exista mame tinere, mame batrane, mame frumoase sau urate. Exista doar mame." - Alba de Cespede

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

"Cea mai obisnuita minciuna este aceea pe care ne-o spunem noua insine." - Friedrich Nietzshe

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

"Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurora Mandruta spune:

« Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti si n-as avea dragoste sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor.
Si daca as avea darul proorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta incat sa mut si muntii si
n-as avea dragoste, nu sunt nimic.
Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizia o pauzaste, dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.
Dragostea nu va pieri niciodata. »

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurora Mandruta spune:

Dragii mei,
Am descoperit de curand pagina voastra si vreau sa spun ca e faina, imi place,are altceva decat celelalte pagini, cred ca un pic mai multa caldura sufleteasca, de aceea am decis sa va trimit o poveste primita de la un bun prieten...sper sa va faca placere...
"A fost odata ca niciodata, o insulă unde locuiau: Fericirea, Tristetea, Cunostiita si multe altele printre care si Dragostea.
Intr-o zi s-a anuntat că insula se va scufunda, asa că toti au început să-si repare bărcile, să-si găsească ceva cu care să se salveze.
Dragostea a rămas ultima, ei ii plăcea insula pe care era, o iubea si nu vroia să-i dea drumul chiar dacă insula continua să se scufunde.
Ea a perseverat pâna in ultimul moment.
Când insula era aproape scufundata, Dragostea s-a decis să ceară ajutorul.
Bogătia a trecut pe lânga Dragoste într-un vapor imens.
Dragostea a spus:
- Bogătie mă poti lua cu tine?
- Nu, nu pot. Am atâta aur si argint în barca mea, încât nu se mai este loc si pentru tine.
Dragostea s-a decis să întrebe Vanitatea care tocmai trecea pe acolo într-o frumoasă barcă:
- Vanitate, te rog ajută-mă !
- Nu te pot ajuta Dragoste. Esti toată udă si mi-ai putea strica barca - a răspuns Vanitatea.
Tristetea trecea si ea pe acolo, asa că Dragostea îi cere ajutorul:
- Tristete ia-mă cu tine, te rog !
- O...Dragoste, sunt atât de trista, incât vreau să fiu singură!
Fericirea a trecut si ea pe acolo, dar era atât de vesela încât nici nu a auzit când Dragostea i-a cerut ajutorul.
Dintr-o data s-a auzit o voce:
- Vino, Dragoste, te iau eu. Era un batrânel.
Dragostea s-a simtit atât de binecuvâtata si atât de fericita încât a uitat să întrebe cum îl cheamă.
Când au ajuns pe uscat, Batrânelul a plecat urmând-si calea lui.
Dragostea, realizând cât de datoare îi este batrânelului, a intrebat Cunostiinta - un alt batrânel:
- Cine m-a ajutat, cine a fost cel care m-a ajutat ?
- Era Timpul – a spus Cunostiinta.
- Timpul ! - a spus Dragostea mirată. Dar de ce să mă ajute pe mine Timpul?
Cunostiinta a zâmbit si a răspuns cu întelepciune:
- Pentru că numai TIMPUL este capabil să înteleagă cât de mare si minunată este Dragostea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

"Respectul fata de ceilalti, un respect plin de modestie si politete, este prima conditie a adevaratei egalitati." Dostoievski

Glćdelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

"Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni." - Delacroix

Bine ai venit, Aurora ! Frumos citat si inteleapta poveste ! De unde este citatul ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

" De cele mai multe ori ceea ce numim noi fericire e ceea ce nu cunoastem. " Anatole France

Glćdelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

"Marii nefericiti sunt cei care nu au descoperit micile bucurii." - Vasile Ghica

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput