Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

are cineva idee cine canta in deshidere la deep purple?

prin alte tari au avut parte de stepenwolf (!!!!)

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by moniboni

roxana, din ce am vazut eu pe youtube, gillan inca se descurca bine.
eu l-am vazut in '91 cand a venit prima oara in buc. si sunt sigura ca o sa ma impresioneze la fel de tare!!!

hehe...si eu . dar din '91 a trecut ceva apa pe dambovita. citeam pe forumuri ca unele show-uri sunt ok, altele...nu prea.
nu stiu cine e in deschidere....sper ca nu tot Iris

Roxana

Mergi la inceput

in '91 au cantat cei de la Compact....
si eu sper sa nu cante iris...nu stiu de ce; mai degraba, as vrea o trupa noua, de care n-am mai auzit...sa fie o surpiza placuta. Cum au fost cei de la Vama Veche la Plant in '98

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ce ciuda imi e pe sibieni!!! Adica, in noiembrie vin acolo in concert Scorpions, in decembrie Eros Ramazotti si The Prodigy??!!

Mergi la inceput

Gabi cand sunt Scorpions la Sibiu?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Roxana, in 9 Noiembrie in Piata Mare. Vor mai canta si Compact. Uite www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190096" target="_blank">linkul. Eu am ascultat albumul nou de la Scorpions si ii cu c--ie, nu gluma!!

Mergi la inceput

pfuuuu daca erau doar cu cateva zile mai tarziu ma repezeam si eu ca sunt in Brasov saptamana urmatoare....ce ghinion!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Deep Purple... Cum a fost? Cum s-a auzit?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirela68

Deep Purple... Cum a fost? Cum s-a auzit?

A fost exact cum trebuia sa fie: am asistat la o lectie de muzica ! Stiu ce spun multi, ca pe gillan incepe sa-l lase vocea! Si, poate ca asa e, dar tre sa ne gandim ca muzica lor este f solicitanta din punctul asta de vedere.

Anyway, concertul: au cantat Smoke on the water, my woman from tokyo, highway star, hush, black night, rapture of the deep etc

A fost lume multa (cred ca erau in jur de 10000 de oameni), media de varsta era mai ridicata decat la muse.

Au fost ceva probleme cu sunetul, in sensul ca, la un moment dat (de fapt, la vreo 5 momente date) nu s-a mai auzit nimic. Nu stiu ce-a fost; senzatia mea a fost ca s-a ars ceva, dar se remedia imediat. Reactia publicului a fost geniala: toata lumea a continuat sa cante, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...impresionant.

Una peste alta, a fost un concert reusit (sau, cel putin asa mi s-a parut mie)

Ideea e ca inca o data mi s-a demonstrat ca ei stiu mai bine decat noi....

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Scorpions au concertul sambata 10 noiembrie, site-ul oficial www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp" target="_blank">aici.
De-abia astept sa-i revad, i-am mai vazut pana acum de 2 ori, odata acum 2 ani la Kavarna in Bulgaria si odata acum 4 ani la Bucuresti.

Dana

Mergi la inceput