Lista mamicilor si gemenilor si pozele lor
Raspunsuri - Pagina 8
ad_rianna spune:
gata didutza sunteti si voi pe lista
nu se stie nimic de kikimi? trebuia sa nasca in aprilie.
bianca si tudor (03.11.2004)
ione spune:
Mamici ati vazut festivalul gemenilor de la Moinesti?
Noua ne-a placut foarte mult.
Cei care aveti gemenei mai mari, exista diferente la vorbire, adica unul vorbeste mai fluent decit celalalt?
Ionela, Maria & Elena.
Laura25 spune:
Buna!
Vreau sa va anunt ca pe 13.06.2005 s-au nascut prin cezariana shtrumfii mei, Rares Mihai (la 12.30, 2900g, 49cm, Apgar 8) si Bianca Andreea (la 12.35, 1600g, 43cm, Apgar 7) si rog frumos sa fim inscrisi si noi pe listutza!
Am nascut la 36 de saptamani, cu cezariana facuta "de urgentza" pt ca Bianca avea probleme (nu mai avea spatiu de dezvoltare, nu primea suficient sange si avea variatii foarte mari ale ritmului cardiac). Desi foarte micutza, puiutza mea a respirat singura, nu a stat decat o zi la incubator si dupa 3 saptamni a ajuns la 2kg si am venit acasa. Rares e bine, un bolfos de 3200g, momentan, care mananca la san si vrea alintat toata ziua (si noaptea, ca are colici mititelul).
Va pupam pe toate mamicile si pe toti gemenii!
Laura de Rares si Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
ad_rianna spune:
gata sunteti si voi pe listuta laura
sa iti traiasca minunile si sa-ti aduca numai bucurii. sa fie sanatosi si cumintei.
si va asteptam cu poze si sfaturi...daca ai nevoie...ca noi avem dej a 8 LUNISOARE
maeda_alesia spune:
va rog adaugati-ne si pe noi pe lista!!!!!
Eu sunt MAEDA
iar ei sunt ALESIA si IANIS
9 AUGUST 2004
ad_rianna spune:
maeda alesia apareti si voi pe listuta. bine ati venit!
mey dar ce se intampla in cluj de sunt atatia gemeni!!! la mamici de nov-dec2004 suntem 2 mame din cluj cu gemeni. da-ne mai multe relatii despre tine maeda...te asteptam si cu pozici
maeda_alesia spune:
Multumesc ad rianna ca ne-ai pus si pe noi pe lista!!!!
Eu am nascut in 9 august 2004 cu cezariana o fetita de 2.700kg.si 50cm.careia i-am pus numele ALESIA-MIHAELA si un baiat de 3.200kg. si 53cm.care se numeste MIHAI-IANIS.Am dus sarcina 38 de saptamani si am nascut tocmai in ziua cand eu am implinit 30 de ani.E misto nu?Voi trimite si eu poze numai sa ma dumiresc cum trebuie facuta pagina de album.Sunt mai nou venita si nici nu le am prea bine cu calculatorul.Am reusit totusi sa pun o poza a copiilor pe pagina mea personala!
didutza spune:
quote:
Originally posted by maeda_alesia
va rog adaugati-ne si pe noi pe lista!!!!!
Eu sunt MAEDA
iar ei sunt ALESIA si IANIS
9 AUGUST 2004
youpy inca o mamica de gemenei din Cluj. In ce cartier locuitzi ? Poate ne intalnim la o plimbarica ! Va pupam
Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!
http://community.webshots.com/user/didutza1978
didutza spune:
Maeda am vazut poza, frumosi de numa sa-i pup ! Sa-tzi traiasca si sa creasca mari !
Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!
http://community.webshots.com/user/didutza1978