Lista mamicilor si gemenilor si pozele lor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Multumesc mult pentru urari. Va doresc sa aveti parte de atata bucurie cat mi-au adus mie minunile astea doua. Am pus cateva pozite cu gemenusii dar oricum nu se vad asa de frumosi cum sunt ei. Am povestit in mare la "minunile mele" cam cum a decurs nasterea insa cand or sa ma lase ingerasii mei o sa o dezvolt.

Pupici de la o mamica "ocupata" pana peste cap

gemenusilor BIANCA si TUDOR

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Va saluta mama gemenelor IOANA si IULIA(22 noiembrie 1992),acum,domnisoare,asadar!Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Anatolia,ma bucur ca te-ai alturat micului nostru grup!
Se pare ca ai intr-adevar doua domnisoare!
Poatet ne pui o poza cu voi!
La multi ani tuturor!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannah spune:

Buna la toata lumea si felicitari fetelor...sunteti EROINE!!!!

Pe bune, adevarate eroine :);)
sa va traiasca bebitii si voi langa ei, sanatate, fericire si tot ce va doriti voi :)
Si eu tare mi-as fi dorit gemeni ... si desi tata e din gemeni si bunica mea din parte mamei e din gemeni si sotul meu are gemeni in familie...noi avem deocamdata o fetita dulce, dulce ..pe 30 dec o sa implineasca 6 luni :)
Poate data viitoare vom avea gemeni..cine stie :) cu un pic de vointa :);)
De ce am zis ca sunteti eroine? Pt ca noi abia ne-am descurcat cu Karina ....dar fiind ca primele 5 zile a plans in continuu cred ca de foame..ca eu nu am avut laptele bun si in plus caldura, caldura ...ca-n luna iulie ...offff...5 persoane(eu, sotul;mamele noastre si sora mea) ..si eram toti terminati ... daca am fi avut 2 ???
Cred ca pana la urma ne-am fi descurcat ....;)

pupici multi si un an nou cu bucurii si succese nebanuite

Karina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Inteleg de la cei mai destepti decit mine,ca sa pui poze pe aici trebuie scanner ceea ce eu nu posed deocamdata,dar voi avea ,nu ma las....S-apoi sa vedeti voi poze,de-o sa va saturati,caci eu m-am uitat cam pe la toate pozele de pe aici...Doamna cu tripletii mi-a cistigat admiratia,ma pot gindi ce-a avut de munca, ,dupa dinsii,.La noi,satisfactia e dubla,la ea,tripla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Fetelor, am pus si eu in sfarsit poze.

LA MULTI ANI cu mare intarziere. Va doresc la toti un an bun, cu multa sanatate, linsite in suflete si in case.

Va pupam

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

LA MULTI ANI la toate mamicile,un an nou cu bucurii si satisfactii cit mai multe!

Simona ai niste copii superbi sa iti traiasca si sa aiba noroc in viata!Va puppe toate mamicutele si pe bbi lor.

LORY mamica gemenilor ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Lory - - multumim de complimente! Si Eric si Filip sunt tare frumusei!
Va pupam

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Buna, dragii mei!
La multi ani! Noul an sa va aduca sanatate, bucurii si fericire!
Va pupam pe toti.

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Salutare mamici si viitoare mamici. Mai dam si noi un semn de viata, ca de fiecare data cand incepeam sa scriu intervenea ceva si nu mai apucam sa trimit mesajul. Ne-am mutat din NY,in Florida, la caldurica. Suntem din august aici (am prins si uraganele). Fetitele au crescut mult, am pus poza recenta la paginuta, sunt niste dulci, se iau in brate si se pupa si-si zic "ai abiu" .Sunt multe de spus despre ele, dar timp nu am sa va scriu, dar de citit, va citesc zilnic.

Aprilie
03.04.2002- Alexandros & Yannis- Theodora(web1,www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album 2&mid=188&cid=3737" target="_blank">web2,www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Theodora" target="_blank">web3)
10.03.2002- Isabella & Nicole- Janin(www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Janin" target="_blank">web1,web2)

Theodora,am observat niste greseli: noi suntem la luna martie, nu la aprilie; unde este web2, sunt pozele tale de pe yahoo. Te rog mult sa nu te superi, nu este rea intentie.

Mergi la inceput