sfaturi practice casuta gandaceasca (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ioam auzit ca acu e un boom mare si in curand se linistesc apele cu preturile,ca a devenit mai scump ca la paris!
Si pe noi ne intereseaza...ca vrem sa vindem sau sa inchiriem palatu, si ni se ofera preturi de kk....si nu vreau sa vand cand scad preturile.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Sabina,e tare chestia cu palatul tau!Oare cum o fi sa locuiesti intr-o casa cu 47 de camere?Mie si 4 mi se par cam multe!Pacat totusi ca nu ai fonduri sa investesti in el,ai putea face un hotel de lux acolo.Nu ai incercat sa gasesti un partener de afaceri?Parca e pacat sa-l vinzi,e asa frumos!
Gandacel,sa stii ca si eu m-am gandit ca visele ni se aseamana,fiindca tot pe ceva traditional vreau sa merg.Fiindca sunt din Bucovina imi doresc o casa care sa semene cu cele de acolo,sa fie din lemn si acoperita cu shitza(un fel de tigla din lemn,cred ca stiti).Intradevar,si eu tot cam 1000 de m vreau,ca sa am loc sa ma desfasorMa gandesc ca poate,cu ajutorul lui Dumnezeu,in 2-3 ani ne luam terenul,si sa facem pe rand gard cum trebuie,put,fundatia de casa,fosa septica,si la urma casuta.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Din octombrie incercam sa gasim partener de afaceri....nici eu n-as locui acolo.
Daca am avea bani as face ceva misto, o fundatie culturala etc....
e...vise:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Tocmai vizionai niste preturi pe zonaIes mai ieftin daca ma mut la Mogosoaia decat la IMGB.De Berceni,ce sa zic,120 de euroi metrul patrat;fleacuri,fleacuri....Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

gandacico, uite mami ce www.pecktile.com/3%20sided%20fireplace.jpg" target="_blank">semineu pe 4 laturi, cu "accesorii" am gasit

sau nu mai faci semineu?

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimi spune:

Hai, nu mai veniti la povestit? Si sa ne mai aratati poze, sa ne mai inspiram si noi.
Pe mine ma intereseaza acum decorarea camerei copilutzelor si vreau sa le facem cuibusorul lor, asa ca vreau sfaturi si idei.
Ce ziceti e buna ideea patutzului supraetajat? Copilutzele au 4 si respectiv 2 ani.

Mergi la inceput

Si mai am o rugaminte la moderatori sau cine e in masura, sa faca fierbinte acest subiect, pentru ca mi se pare interesant pentru multi si poate ar fi o solutie mutarea lui la lectii know-how, ca acolo il vede mai multa lume.

Multumesc.

Mergi la inceput

Ciuf, frumoasa camera lui Luca. Cine a realizat aceste picturi superbe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Moama Kimi, unde ai dat peste subectu' asta ? Bravos !!!
Gandacicoooooooooooooooooo, mai faci casa ?

Nostal Gicu

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Ehei, mi-am adus aminte de subiectele frumoase de demult!!!!!!!!
Si am dat o cautare, mi-era frica insa sa nu fie inchis.
Asa ca va astept cu interes la discutii.

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Moama Kimi, unde ai dat peste subectu' asta ? Bravos !!!
Gandacicoooooooooooooooooo, mai faci casa ?

Nostal Gicu

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput