sfaturi practice casuta gandaceasca (3)

sfaturi practice casuta gandaceasca (3) | Autor: gandacelu

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29476&whichpage=1" target="_blank">partea 1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31327" target="_blank">partea 2

bine ati sosit in casuta din vis!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

mey,da' usa unde-i ca n-o nimeresc:-D?

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

mey,da' usa unde-i ca n-o nimeresc:-D?

~flying without wings~

pai am mai multe: uite una www.homesurplus.com/MAINC57-Mahogany-door-3_4-oval-leaded-glass-with-side-lites.jpg" target="_blank">aici, una www.gloomboomdoom.com/lifestyle/house_cm/christian%20door.jpg" target="_blank">aici... sau www.photo.net/photo/pcd3945/alex-in-cat-door-tight-44.4.jpg" target="_blank">aici?

www.truesidemusic.de/tsm2002/IMAGE_DIR/CONTENT/content_0000000367_156.jpg" target="_blank">poza gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
.....
www.truesidemusic.de/tsm2002/IMAGE_DIR/CONTENT/content_0000000367_156.jpg" target="_blank">poza gandacelu

gandacelu am vazut www.truesidemusic.de/tsm2002/IMAGE_DIR/CONTENT/content_0000000367_156.jpg" target="_blank">poza gandacelu si mi-e frica sa mai intru pe una dintre usi..... ce ma fac????

Cristina & Sandica

floricica cu pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ticka

quote:
Originally posted by gandacelu
.....

gandacelu am vazut www.truesidemusic.de/tsm2002/IMAGE_DIR/CONTENT/content_0000000367_156.jpg" target="_blank">poza gandacelu si mi-e frica sa mai intru pe una dintre usi..... ce ma fac????

Cristina & Sandica

floricica cu pozici

stai linistita:
1.cainii care latra nu musca:-)
2.hai sa intram pe usa namber 3:-)(adecalea ne dam bine pe langa propetara:-)))

~flying without wings~

Mergi la inceput

mey voi faceti misto de topicu meu!

mey io am treaba aicea, ati venit in vizita si m-ati prins cu manecile suflecate... hmhm un telefon nu puteati sa dati inainte?

ai luati aicea o de la baba... sau puneti umarul alaturi de mine, daca-mi suneti prieteni... si-om bea dupa!

tata lu toma, revin cu intrebarea din camera de dincolo: casuta fallingwaters cum putea sa aiba in living roca aia... daca de turnat nu se toarna... e construita DIRECT pe stanca?ai dom nu ma lasa ca ma doareee

Mergi la inceput

hai sa pun io umarul sa-ti mut sifonierul asta:-)

daca intrebi de dusumelele alea(pe care le-am vazut si io in poza)is simple placi de gresie(cum zice si vlad)dar turnate(fabricate) in asa fel incat sa arate ca o roca,si apoi placile montate in livingul respectiv cum se monteaza orice gresie.

parerea mea:-)

p.s.-saru-mana,dulceata de zmeura e o minunatie:-)

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

pentru usa 3 imi trebuie animalu', pentru 2 as n-as avea loc de strajeri, dar 1 imi pare mult mai potrivita. Sincer chiar imi place prima usa, mi-as dori si eu la casa mea modelul asta. Are cineva? Vreau si eu!!!!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Gandacelule, nu pot decat sa te admir pentru ce-ai facut cu acest subiect, pentru cum ai reusit sa-l tii mereu "fierbinte" si sa ne inciti mereu.
Am si eu o intrebare prea concreta pentru acest subiect "visacel".
Imi doresc si eu, de fapt cine nu-si doreste, o casuta undeva in afara Bucurestiului. Dar cum paralele ma indeparteaza un pic cam mult de Bucuresti (ca si pe tine vreo 30 km), unde preturile la terenuri sunt mai mititele, imi pun problema transportului. Si nu a mea, condusul (numai a masinii) mi-a placut intotdeauna, ci a lui Toma. Transportul la gradinita, scoala, sport, ce i-o mai face printisorului placere.
Trebuie sa mentionez ca la capitolul bunici stam, din pacate, cam prost, iar noi parintii din cauza serviciului mult prea lung, nu am putea sa-l luam de la gradi nici chiar de la una cu program pana la 17-18.
Tu cum te-ai gandit sa rezolvi problema sau crezi ca pana-ti vei da fetita sau baietelul la gradi subiectul acesta va convinge multi parinti sa-si faca o casuta in afara orasului, incat sa facem o gradi la 30 km de Bucuresti.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Iata crudul adevar in toata splendoarea sa :

"Some examples of Wrights organic architecture can easily be noticed when exploring the house. First off, the foundation was built on the sandstone that was already there. It was assumed that if the rock had held up for millions of years, it was as good as any man made foundation"

vlad - doctor hormonis causa

ps. Stiu ca nu-i frumos sa dau citate in limbi straine dar avind in vedere ca aici suntem deja in alte lumi ...
pps. Sursa e http://www.pitt.edu/~brb15/Event.html

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ortansa
daca intrebi de dusumelele alea(pe care le-am vazut si io in poza)is simple placi de gresie(cum zice si vlad)dar turnate(fabricate) in asa fel incat sa arate ca o roca,si apoi placile montate in livingul respectiv cum se monteaza orice gresie.

parerea mea:-)

p.s.-saru-mana,dulceata de zmeura e o minunatie:-)

ortansa, m-am dumirit in sfarsit... cred ca ai dreptate!

ps: ce dulceata?!... eu am pus doar o oglinjoara mica langa cestile de cafea...

Mergi la inceput