"Perlele" copiilor nostri

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Nepotica mea acum in varsta de 16 ani, pe la 2-3 ani prindea si ea din zbor expresii de pe la reclamele tv.
M-am dus cu ea la o vcina care a intrebat-o:
- Vai ce frumos mirosi! Cu ce ti-a dat mamica?
- Cu tampax ,veni raspunsul prompt

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Va imaginati ce s-a distrat ea acum fiind mare, cand i-am povestit ce a debitat...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Ascultam muzica. Zdob si Zdup - Dj Vasile. Vine Ioana (3 ani, posesoare si de sora geamana Maria): mami e gustoasa muzica!

Toate bune!

Mergi la inceput

1.In lunile astea de iarna, am tot participat cu Liviu la diferite aniversari unde s-a cantat: "cutare sa traiasca! La multi ani!"De atunci, Liviu canta frecvent prin casa, gasind pentru "cutare" : "mama sa traiasca", sau "tata sa traiasca" sau "mamaia" etc. Astazi insa a scos-o:"Doamne Doamne sa traiasca!2.Il desenez pe unchiul lui Liviu pe o tablitza si o lipesc apoi de obrazul lui Liviu si ii spun: "Te-a pupat Ovidiu". La care Liviu:-"Da ce, tablitza pupa oameni?"3.In ultima vreme fiind mai mult raciti l-am convins sa sufle nasul spunandu-i ca zgomotul pe care il face cand sufla nasul, seamana cu zgomotul unui motor de masina. Si de fiecare data trebuie sa inventez: hai sa facem ca autobuzul sau ca tirul sau ca tractorul sau ca escavatorul.Si am zis la intamplare:hai sa facem ca remorca. La care Liviu:"Mama remorca nu are motor."mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La aproape 3 ani, Codrin sta numai cu NU, in brate. Culmea a fost intr-una din zile cand a deschis orga sa se joace (orga e super si e si in limba romana, speciala pentru copilasi). Are o tanti care te saluta si te invita sa cauti un ritm, sa alegi un instrument la care sa canti sau sa asculti o melodie.

E... Codrin a deschis orga si cand tanti respectiva l-a rugat sa apese pe un buton ca sa faca alegerea, el s-a apropiat de difuzor si clar si raspicat a spus: NU VREAU.
Tanti a repetat, iar el constiincios o tine pe a lui: NU VREAU SA APAS.... Si uite asa a tinut-o un timp, certandu-se cu orga.

....

Cand s-a plictisit de a o face sa inteleaga pe doamna respectiva ca nu vrea sa asculte, a inchis orga......

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana
La aproape 3 ani, Codrin sta numai cu NU, in brate. Culmea a fost intr-una din zile cand a deschis orga sa se joace (orga e super si e si in limba romana, speciala pentru copilasi). Are o tanti care te saluta si te invita sa cauti un ritm, sa alegi un instrument la care sa canti sau sa asculti o melodie. E... Codrin a deschis orga si cand tanti respectiva l-a rugat sa apese pe un buton ca sa faca alegerea, el s-a apropiat de difuzor si clar si raspicat a spus: NU VREAU. Tanti a repetat, iar el constiincios o tine pe a lui: NU VREAU SA APAS.... Si uite asa a tinut-o un timp, certandu-se cu orga. .... Cand s-a plictisit de a o face sa inteleaga pe doamna respectiva ca nu vrea sa asculte, a inchis orga......--------------------------------------------------------------------------------------------Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Robert face trei ani, luna aceasta, dar cu vorbitul -"mai greu". Memoria lui, insa este imbatabila.
Are doua "vicii": sa priveasca serialul " Numai iubirea"- pe postul "Acasa" si sa faca baie.
Aseara ma intreba:
Robert -" Mami? Tata,Ca?"(adica filmul cu tata si cu Bianca cind este?)
Eu- " Miine seara, mami!"(lamurit a tacut si s-a jucat in continuare)
Peste doua ore ma intreaba iar:
Robert: -" Mami, baie?"
Eu:-" Miine seara iubitule."
Robert:-"Mami, Tata, Ca!"(adica mine seara este si filmul lui preferat si facem si baie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

La TV faceau reclama la o carte pentru copii cu ceva despre sex,Maria(5 ani si 6 luni) cu mine in bucatarie,dupa nu timp ma intreba
- De ce nu ne iei si noua cartea aia?
- Care?
- Aia despre sex?
- Pentru ca nu stii sa citesti?
- Atunci povesteste-mi tu?
- Aaaa
- Nu vrei sa imi povestesti?
- Nu acum alta data.
- Asta cu sexul e un subiect delicat?
Ma busit rasul si am iesit din bucatarie.

Mergi la inceput

"Hai tata sa-ti fac un tir mentol cu aroma de cirese"mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=fd65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Victor, 3 ani jumate: treceam pe langa patul in care el se juca si m-am lovit destul de tare de piciorul patului:
-Mami: au, au, au, ce ma doare!
-Victor: te doaie? e vina lu cine?
-Mami: da, mami, ma doare, dar nu-i vina nimanui!
-Victor: Ba da!
-Mami: a cui e vina, iubitul meu?
-Victor: e vina lu' patu'!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004

Mergi la inceput