Mamici si viitoare mamici de gemeni! (4)
Raspunsuri - Pagina 13
GeorgeT spune:
Merci mult de sfaturi.
Dupa o seara intreaga de masurat pereti cu ruleta si dupa cateva ore de "sedinta", paturile nu vor fi lipite, asta e! Oricum, din ceea ce mi-ati spus voi, se pare ca va fi mai bine asa. Sper.
Ce e DNP? Nevasta-mea e acum in saptamana a 16-a, cand va fi sa nasca nu stiu, ca putin probabil sa duca sarcina pana la sfarsit, ma rog, vom vedea.
craita spune:
Dragelor, zanele mele au patuturi cu gratii verticale, si au o mica parte comuna unul cu altul. Problema este ca nu stiu pana cand sa le tin in paturile acestea. As fi vrut sa scot vreo 3 bare din cele verticale, dintr-un capat, in asa fel incat sa le las spatiu sa urce si sa coboare pe acolo. Iar in rest sa le las asa, ca sa nu cada noaptea din pat. Sotul meu zice ca nu-i o idee buna si ca mai tare se pot accidenta asa. Dar mie mi-e frica ca nu voi putea anticipa momentul si le va veni ideea sa se arunce din pat in cap.
Aveti sugetii si pentru mine?
Acum sunt cam amarata, ca le-am facut vaccinul si au facut febra si tot tacamul. Acum par mai bine. Si doarme si maica-mea la mine. Asa ca stau oarecum mai linistita. Dar tare rau le-a fost. Craita, care de obicei suporta durerea cel mai bine, de data asta a fost terminata.
Astept raspunsuri. Va pup si noapte buna.
, mama Craitei si Crinei
SimoV spune:
Craita,
imi pare rau, n-am raspunsuri, ai mei sunt inca departe de a sari din patut . Am vrut doar sa-ti spun ca imi pare rau ca le-a fost asa rau dupa vaccin... dragutele de ele...
Va pupam pe toti si pe toate
Simona, Mia si Lucas - 7 luni!
Theodora spune:
George,DPN e ziua probabila de nastere,toti doctorii iti dau un astfel de termen,putine sint mamicile care nasc in ziua in care a "prezis" doctorul!
Ex:DPN la mine a fost 26.04.2002 si am nascut cu cezariana,la intelegere cu dr pt ca aveam tensiune mare si bebeii erau mari pe 03.04.2004,deci 23 mai devreme!
Craita multi pupicei micutelor si o imbratisare calda de la cavalerii mei!
Ai mei au cazut rar din patut,ei stiu ca vor cadea,nu va fie teama,au simtul primejdiei de cele mai multe ori si nu se arunca asa simplu in aer...cel putin asa erau ai mei!!!
Va vevi o zi in care i-ati pus in pat si o sa va treziti cu ei la picioare...E tare haioasa aceasta clipa!!!
Va pup pt ca trebuie sa-i scol sa-i pregatesc de gradinita!!!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
ione spune:
Theodora ai dreptate cu scara, cind mergem in parc avem multe jocuri cu scarite, au devenit niste acrobate pe ele.
Mioara noi inca nu am facut vaccinul antigripal, pediatra la recomandat cind vom intra la gradinita. Oricum ne pare rau ca au suferit.
Avem o problema, s-o facem pe Maria sa scape de suzeta.
Voi cum ati procedat?
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
cosmi spune:
Buna, dragii mei!
Si noi suntem la capitolul sarit/urcat din/in patuturi.
E haios, intr-adevar. Prima data cand au sarit (acum ceva luni in urma) m-am speriat. Dar stiu cum sa procedeze. N-am avut incidente grave (sper sa nici nu avem).
Eu am incepuit de o saptamana serviciul si le-am lasat in grija mamei mele. Incep sa vorbeasca tot mai bine. Sunt foarte istete si smechere. Olita, deocamdata nu prea suntem prietene cu ea. Dar nu-mi fac griji; va veni si ziua aceea.
Va pup si mai vorbim.
Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002
GeorgeT spune:
Help! Cine imi poate spune unde gasesc saltea de bebe din iarba de mare, dimensiuni 70x140 cm. 2 bucati :) . Pe aici prim Timisoara cica dimensiunea asta o aduc doar cu patut cu tot. Si eu nu vreau patuturile lor ca vreau sa le fac altfel. Multumesc anticipat.
zulu spune:
imi pare rau nu stiu...
si nici nu stiu cum sunt saltelele din iarba de mare..
poate gresesc rau numai ca am sa compar dar totusi.. sa fiu eu impacata ca ti-am zis..
si noi am avut la inceput saltea din paie (sau nu mai stiu exact din ce era, dar mirosea a paie) si apoi din lana..dar nu se compara cu cea relaxa.. sunt mult mai bune si riscul de sufocare(intalnit la cei mici mici) este mai scazut!
Succese!
ione spune:
George nu cred ca in Timisoara nu se fac la comanda saltele din iarba de mare. Noi in Constanta am gasitla un magazin care fac saltele la comanda.
Succes la cautari.
Noua ne-au iesit caninii.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
craita spune:
Dragilor, da' ce mai faceti? Eu tot incerc sa va citesc, da' n-am ce. Noi am crescut, suntem frumoase foc si tare destepte. Mergem bine in picioare si spunem o gramada de cuvinte. Crinei ii place la nebunie sa se admire in oglinda, iar Craita , ca de obicei, nu are stare absolut de loc. Craita o mangaie tot timpul pe Crina, dar ii si ia toate jucariile... Crina nu o prea baga in seama pe Craita, mai ales daca are o oglinda la indemana. Sunt peste poate de alintatae, nu adorm decat leganate si nu fac inca la olita. Nici cu pasatul mancarii nu am rezolvat-o inca, cu toate ca intre mese manaca singure covrigei sau alte prostioare. Nu mult, dar sa mai mestece si ele ceva... Vin sarbatorile si nu stiu unde o sa pun bradul si cum vor reactiona. Tot cautam o casa mai mare, dar nu gasim ceva care sa ne placa si sa ne si permitem. Eu azi stau acasa ca am racit si mi-e frica sa nu le dau si lor, dar ce pot sa fac?...
Hai mai scrieti si voi ce faceti, zau asa!
, mama Craitei si Crinei