Despre SpyWare
Raspunsuri - Pagina 5
joxy spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
ok,am incercat prima varianta si am ajuns pana la hosts ,iar cand vreau sa-l deschid ma intreaba in ce program sa-l deschid.habar n-am.
am downloadat si programul de la 2,cand i-am dat run mi-a zis ca nu am loc suficient:-(
o sa incerc pe seara sa fac si updateurile.
cred ca pana la urma ne trebe un pc nou...offf...
mersi mult ,oricum.
Ori mai (stergi/muti/copiezi pe cd) cate ceva de pe C: sa faci rost de spatiu...
Ori iti cumperi un HDD suplimentar (aprox. 100 USD/euro)
....
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
joxy spune:
quote:
Originally posted by disperata
buna seara,
felicitari celor cu esperienta in domeniu, jos palaria ! poate ma ajutati si pe mine...
1. de ce atunci cand introduc firewall la norton antivirus nu-mi mai functioneaza internetul?
Incearca sa intri in setarile de la firewall si sa introduci la ALLOWED/ TRUSTED/ PERMIT.. etc, functie de soft-ul care il folosesti, cel putin adresa ta de IP si cea de Gateway.
(start - control panel - network places, lan connection, proprietati, TCP/IP settings)
Daca nu merge nici asa, da-i toata clasa de IP-uri din reteaua ta.
de la 1 la 255
quote:
2. de ce nu mai pot intra , de exemplu, sa actualizez un site pe care l-am creat eu in geocities.com? geocities are o mica reclaaa pe site-ul meu...
multumesc anticipat si va doresc multa bafta!
s-auzim numai de bine!
Incearca sa nu folosesti parola memorata de windows .. s-ar putea sa nu mai fie cea corecta.
Nu ai accesat de mult timp site-ul si contul ti=a fost suspendat.
Daca nu merge nimic... da un mail la support acolo sau cere o parola noua.
SAU
Incearca sa folosesti alt browser free. Ex: MoZilla Firefox
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
madishor spune:
Pt Vergi (aka disperata):
Fii mai explicita, te rog. In primul rand, spune ce sistem de operare, versiune de IE etc.
1. de ce atunci cand introduc firewall la norton antivirus nu-mi mai functioneaza internetul?
In ce sens nu mai functioneaza? Nu mai poti naviga/nu te poti conecta/nu functioneaza anumite lucruri, ca de exemplu punctul 2?
2. de ce nu mai pot intra , de exemplu, sa actualizez un site pe care l-am creat eu in geocities.com? geocities are o mica reclaaa pe site-ul meu...
Cum faceai actualizare? Pe ftp?
Pt toata lumea: daca aveti nevoie de mine, pe motive tehnica, contactati-ma pe PM, pentru ca nu urmaresc decat o mica parte din forum forumul, si sansa de a raspunde la o intrebare pusa aici sau aiurea e minima.
madishor
“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”
ardeiash spune:
joxy :HDd-ul meu e aproape gol, deci... pagina web de pe geocities este pe yahoo. com iar adresa de mail este creata pe yahoo. in mail se intra zilnic, deci e exclus ca serviciul sa fie desfiintat, dar am sa fac rost de IP... si de celelalte sa incerc, multumesc ...
s-auzim numai de bine!
mihaela amalia spune:
Am si eu o mica problema, poate ma ajutati voi.Tot timpul pe mail primesc scrisori gen ca am castiga la nu stiu ce loterie, sau ca vor sa ii ajut cu nustiu ce transfer de bani si chestii de genul asta,(titlul mesajelor e URGENT AND CONFIDENTIAL).Si ma enerveaza ca primesc astfel de mailuri si cate 5 /zi. Sunt extrem de enervante.
As putea face cumva sa nu mai primesc astfel de mesaje???
Eu nu ma prea pricep la devirusat dar am in calculator Spywarestormer...E bun la devirusat?
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story?
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
dianette spune:
Neatza si multumesc si eu celor care se ostenesc sa scrie aici pt. invatatura noastra.
Tocmai am downloadat si am scanat si eu cu Adware Se Personal si mi-a gasit o gramada de "paduchi" pe care i-am sters imediat.
Pana acum credeam ca am probleme cu SpySheriff (un virus (Cred) care s-a dat drept anti ... si care s-a instalat comod pe calculatorul meu si care imi afisa pe desktop o ditamai imaginea cu "Your computer is infected ... something like that). In ultimele zile (dar mai ales azi) am crezut ca arunc PC-ul pe geam (pe-asta de la serviciu): mi se restarteaza automat calculatorul ... din 5 in 5 min. uneori (ati mai pomenit?)
Vineri vazusem ca se deschid automat ba un notepad pe care scrie ceva , ba un fisier word ... La inceput am crezut ca e vreo reclama, dar am incercat sa scriu si eu in fisierul respectiv si mergea .. deci "virusul" facea asta
Nu stiu daca am fost clara ...
Acum, in urma scanarii, am scapat de imaginea de pe desktop (ceea ce e un lucru bun) dar tot mi s-a restartat calculatorul (acum scriu si salvez ceea ce va scriu in word, ca sa nu pierd :D)
Si aveam jos, in taskbar, langa iconita care arata ca sunt conectata la internet, un cerc rosu cu o cruciulita alba in el pe care daca pun mouse-ul scrie "Your computer is infected" (si inca o mai am acolo) . Daca dau dublu click pe ea se deschide o pagina de explorer cu urmatorul link http://search4help.net/search_own.php?pin=87649
HELP ME ! Please !
Cum fac sa scap de asta?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
De azi dimineata mi s-a restartat calc. de 50 de ori :((((((((
Pls, nu stiu ce sa-i mai fac, mi-a dat sefu sa-i scriu ceva si noroc ca mi-a zis cineva sa intru in safe mode si abia de acolo am putut sa scriu dar haraia tare de tot harddiskul (sau ce o fi) ... , credeam ca o sa crape.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
marius spune:
Na ca asta am muscat-o si eu. Am gasit pe unde se baga dar nu am gasit totul. Trebuie sa caut pe net.
Poate stiu si altii
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
marius spune:
http://www.delphifaq.com/faq/windows_user/f850.shtml
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
paris_h spune:
Neata!
Nu prea ma pricep la din astea dar de 2 zile e vai de calc. meu.Si mie imi apare ditamai pag"System Intrusion Decteded"...si nu mai pot scapa.si s-a instalat, dand clic SpywareStrike pe care nu-l pot sterge.
Am instalat Spybot si ceva de la ADVIRA DAR...NIMIC
Antuivirusul meu imi detecteaza un TROIAN DAR ZICE CA NU-L POATE STERGE.
Am mai citit pe aici cate ceva dar....
Nu stiu nici ce e cu pag data de MARIUS.
aJUTATI-MA CUMVA.