Cind ati avut prima experienta sexuala?
Raspunsuri - Pagina 2
Lorelai182003 spune:
Si eu tot la 16 dar nu mi-a facut o impresie prea buna. Credeam ca trebuie sa fie ceva magic si fantastic. Nu a fost deloc asa, mai ales ca respectivul nu prea era cu sentimentalisme!
Din fericire a venit sotul meu si m-a facut sa vad ca exista si o parte buna,chiar foarte buna, chiar magica!
Eu nici macar nu consider ca acel baiat de la inceput a existat! L-am cam sters din mintea mea! Si imi pare bine! Si cel mai bine imi pare ca nu am suferit decat 1 zi dupa el.
Nu regret, deoarece pot sa compar(o fac doar in mintea mea) si-mi dau seama ca am o fiinta cu un suflet de aur langa mine si cu muuulta rabdare!
Acum avem un bebe de 9 luni(pe 20 iulie) de care suntem extrem de mandri si il iubim mai mult decat orice!
Si pot spune ca ne iubim ca in prima zi si mai mult chiar!!!
http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alinasi sotul Adi
vivian spune:
buna,
io am inceput la 20 de ani, cu cel care credeam ca mi va fi sotz
a fost deceptia si deziluzia vietii mele.
dar femeie am devenit la 23 de ani cand l am cunoscut pe sotul meu...
viv
marius spune:
Iar eu habar nu am cand am avut prima relatie sexuala...va suparati?....ba da stiu...sic! dupa 18 ani...pe bune. Sa nu ma spuneti.
Marius (www.desprecopii.com)
cami30 spune:
la 18 ani.. si nu mi-a placut prima data.. curiozitate si dragoste la prima vedere. Imi aduc si acum aminte cat de stangaci s-a comportat el si cat de stresant a fost pentru mine.
Acum , privind in urma, consider ca a fost traumatizant, tocmai pentru ca a fost atat de devreme... la 19 ani am facut primul si singurul avort.. care e si cauza probabila a sterilitatii mele de acum. Regret ca am inceput asa devreme si mai ales ca nu am avut indrumare din partea nimanui.
Mi-as educa copilul sa vada intai toate partile rele a contactului sexual, implicatii si unde poate duce...
Noroc de fratemiu ca la 17 ani mi-a facut cadou o carte despre contracptie.. pe care mama a confiscat-o... si a facut mare tambalau.. Stia el ce stia..
cami
Cary spune:
La 22 si nu regret ca am asteptat atatia ani! iar cel ales a fost chiar SOTUL meu!
De multe ori ma intreb cand o vor face copiii mei,caci lucrurile evolueaza din ce in ce mai repede!
ionela-roxana spune:
Eu la 16 si nu-mi pare rau deloc!Sa intamplat pt. ca mi-am dorit si pt. ca am simtit ca asa e bine!Stiam ca sunt iubita si iubeam si eu la randul meu!Nu sa intamplat sa-mi fie sot dar cand ma gandesc la prima experienta ma gandesc cu zambetul pe buze si fara pic de regret!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
anca tanasica spune:
si eu tot la 18 ani...nu ca am asteptat majoratul...dar asa a fost sa fie...si mi s-a parut atat de neinteresant atunci...ca am facut pauza de vre-o 2 ani...dupa aia am dat si eu de unul care sa-mi arate ca e interesant!!!!
ah...si voiam sa mai adaug ca pe fiica-mea o voi sfatui sa-si inceapa viata sexuala cand va simti ca este suficient de matura sa-si asume si responsabilitatile ce rezida din asta....
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
Catrinel_17 spune:
Eu in primul an de facultate... mama a fost total distrusa cind a aflat, ea voia sa "ma pastrez" pina la casatorie... ei bine, nu a fost sa fie.
Socata am fost cind am vorbit cu prietena mea despre asta (ea e suedeza) si ea a spus ca a inceput la 13 ani si asa e si in general normal acolo. Bine, si ea a fost socata cind a auzit cind am inceput eu... Comentariul ei "ma rog, daca asa e/era normal la voi..."
Ei bine, cind oi avea copii, oi vedea io....
C.