Cind ati avut prima experienta sexuala?
Raspunsuri - Pagina 14
iliuta spune:
La 18 ani cu actualul meu aot. Nu regret nici o clipa, darrecunosc si eu ca curiozotatea este mare..............
Mihaela
Miramar spune:
20 de ani si 10 luni - a fost o experienta frumoasa, pregatita pentru mai mult de jumatate de an, prietenul meu de atunci era cu 8 ani mai mare decat mine, foarte tandru, foarte atent si foarte indragostit (mult mai mult decat mine - realizez eu acum dar nu atunci). Eram la munte, intr-o mansarda foarte romantica. Relatia noastra s-a terminat un an mai tarziu probabil motivul hotarator desi nu cel oficial a fost ca el vroia sa se insoare iar eu vroiam sa mai astept pana termin facultatea - si bine am facut nu ne-am fi potrivit. Nu regret nimic, de atunci am mai avut cateva experiente pana am ajuns sa-l cunosc pe actualul meu sot. Si el a avut destule experiente pana sa ma cunoasca pe mine.
Cineva spunea mai devreme ca o sa le spuna copiilor ca nu e nevoie sa se pastreze pentru casatorie dar o sa-i invete ce este fidelitatea, mi-au placut cuvintele astea. In plus as adauga ca trebuie sa-i invatam pe copii nostrii sa aiba rabdare, sa nu se lase complet prada impulsurilor, prima experienta poate fi traumatizanta si atunci e bine sa fii putin si rational cand alegi sa o ai, bineinteles asta nu inseamna sa cazi in extrema cealalta, nici prea precaut nu e bine sa fii...vorba ceea sa nu suflam si-n iaurt. Si bineinteles mai practica din fire fiind - contraceptia din toate punctele de vedere, atat boli cat si sarcini nedorite trebuie sa fie un subiect de discutie cu copiii nostrii.
sileriki spune:
tot stateam si ma gandeam sa raspund sau nu dar ce a fost a fost si o voi spune , mi-am pierdut virginitatea la 16 ani jumate in urma unui viol , veneam de la scoala , un aro a oprit langa mine ,mi-au tras doua in burta m-au lovit pe unde au putut si m-au dus cu masina ................................................., interesant ca pe strada nimeni nu a vazut nimic , era sa ma coste viata, de rusine si de teama nu m-am dus la politie , si imi era frica sa spun cuiva ce s-a intamplat cu mine , 6 ani avea repercursiuni si acum imi mai este teama sa merg pe inserate pe strada singura deci o groaza ,
oricum nu pot intelege DE CE atata deceuri DE CE ??????
evi si eric
arleena spune:
eu aveam 21 de ani si a fost pe data de 1 aprilie
nu a fost o pacaleala ci a fost o exeprienta placuta si nu-mi pare rau ca am asteptat pana atunci. dar dupa ce l-am cunoscut pe sotul meu m-am simtit cu adevarat implinita.
lili81 spune:
La mine s-a intamplat la 22 de ani, cu singurul barbat din viata mea, la 3 saptamani dupa ce ne-am "combinat". Pur si simplu pt ca mi-a inspirat incredere. Nu consider ca a fost nici tarziu, nici devreme...atunci am gasit persoana care am considerat ca merita...onoarea Daca l-as fi cunoscut mai inainte s-ar fi intamplat mai demult, la fel cum nu ar fi fost nici o problema daca as fi fost si in prezent virgina. Mi se pare aiurea sa faci o obsesie din asta.
Roxali spune:
Am copilarit impreuna, am "invatat" impreuna sa ne iubim,dar...la un moment dat mi-am dat seama ca ptr mine era un prieten,iubit,nu.Aveam idei diferite,crescind,maturizindu-ma.Reucunosc am fost eu aceea care a spus:ajunge.