Ce limbi straine vorbiti?
Raspunsuri - Pagina 9
liviujuristul spune:
am repetat raspunsul.de ce ? multi ma intraba la ce iti foloseste limba rusa ? nu le dau un raspuns.las imaginatia lor sa le raspunda.
cat despre limba romana,rar intalnesti pe cineva doritor,in general am intalnit arabii,africanii si italienii.
liviujuristul spune:
Romania tara bilingva???
Atentie prevederile Constitutiei.
Trebuie indeplinite anumite conditii,una e placerea alta legea si mai ales vointa unui popor.
Sunt tari bilingve,cercetati de ce,vedeti istoria lor si cine a hotarat.
liviujuristul spune:
Apropo,daca voi cunoasteti o limba straina,cereti si copilului sa cunoasca aceeasi sau il lasati sa aleaga?
anamari spune:
limbi straine-engleza-fluent, franceza- bine-dar trebuie sa imi exersez conversatia, inteleg spaniola si imi propun sa invat- germana- am ramas la nivelul incepator din clasa a 6a
copii sa invete ce vor ei - (romana este insa obligatorie)si in ceea ce priveste engleza n-au de ales, nu?...
babygirl spune:
Engleza-fluent
Franceza, Italiana-mediu
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)
Ioana75 spune:
Doar Engleza - fluent.
Franceza am invatat 8 ani, din clasa a 6-a pina la facultate, dar nu s-a prins .
Ioana
jes spune:
Engleza excelent ( vorbesc. lucrez si visez in Engleza)
Daneza - inteleg
Franceza - destul
iselin spune:
bine ai venit Jes!
Eu nu va spun ce limbi straine stiu pentru ca nu am inteles: cand cineva enumara 6,7 limbi straine inseamna ca jongleaza cu ele sau se pot descurca intr-om excursie?
Daca sunteti fluenti in atat de multe limbi straine: Jos palaria, eu o sa ma apuc de studiat...Si-asa doream sa ma inscriu la Universitate si nu stiam ce as putea alege pe placul meu. Asta chiar mi-ar place.