Eu vobesc engleza f bine mai ales ca am fost plecata un an cu o bursa sa fac MBA-ul in Londra la o facultate americana care are si o filiala in Londra.Italiana o inteleg bine pt ca imi place dar nu am invatat-o niciodata,iar franceza scris si citit bine, cu vorbitul stau cam prost
Din cate am vazut eu o limba este predominanta si anume engleza... care pe langa asta mai am cunostinte de franceza, italiana si spaniola... si de curand m-am inscris la un curs de germana... la care inca nu am ajuns ... poate saptamana viitoare...
Nunta noastra
Poze
eu vorbesc lb engleza la avansati si lb japoneza fluent stiu sa citesc si sa scriu 2 alfabeturi in japoneza si vreo 200 de kanji,dar cel mai mult imi place lb engleza
Eu vorbesc engleza, franceza si rusa Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
1.Romana
2.Engleza
3.Olandeza(flamanda)
+ 8 ani de germana la scoala care mi-a mancat tineretile si pe acre m-am razbunat pana la urma si am uitat-o:):)!
Engleza -fluent
Spaniola la fel.[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Engleza si franceza la nivel avansat.
Si putina spaniola (mexicana, de, cu mexicani am avut de-a face).
Miresica de 15 iulie 2006
engleza - scris ,vorbit bine
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
engleza.
franceza o pot folosi doar la citit si scris. vorbitul mi-e impiedicat, si mai ales de cind sint nevoita sa folosesc engleza foarte mult, le amestec si ieste o englezo-franceza de toata minunea.
Oana si Matei (25 februarie 2004)