Stelute fericite de iulie-august 2013(89)
Raspunsuri - Pagina 9
Delia_Rodica spune:
Olimp e diferenta de o luna intre sarcinile noastre, sunt convinsa ca nici eu nu o sa mai pot umbla pe tocuri mult timp.
betty200 spune:
Mi-au sosit hainutele de la Next.
Sa stiti ca-s mai marisoare decat cele cu acelasi numar de la noi, cele de 1 luna sigur sunt bune pana la 3 luni. Mai comand la sfarsitul saptamanii o tura dar iau doar marimea 50 ca ma intereseaza ca am pt prima luna. Rochita albastra cu care am vrut sa o scot din spital cred ca va fi putin mare.
Pun o poza aici la mesaj jos cu noile hainute.
happy_ama spune:
Dana, ia gandeste-te tu la voi 2 si bebe...si lasa bazdacii!
Paula, iti tinem pumnii!!
La mine bebelina e cu capul in jos, intr-o parte de o luna si... care-I regula?..
Delia, au lucruri haioase la C&A. AM luat si eu acum vreo 2 saptamani niste babetici colorate cu musama pe dos si o jucarie (magarusul din Winnie cu corpul ca o batistuta asa)
Olimp, te sunam pana ma dadeai la politie daca ne lasai aici asa...
Si eu am avut soc aseara. Aveam si eu o singura fusta lunga lunga de vara. Si am zis sa o incerc, poate merge luata pe solduri. Nu am reusit sa o trec de pulpe nici daca ma indesam Nici nu vreau sa ma gandesc ca avem o nunta pe 25 mai si posibil 2 botezuri in mai-iunie. Nu am nimic de imbracat si ma simt cat casa
olimp spune:
intradevar delia este diferenta de o luna , am impresia ca am explodat in ultima luna si burta si Kg -mele , ce ma fac pana la terman nu mai incap pe usa
anca_toma spune:
betty sunt fff frumoase hainutele, sa le poarte cu placere. Si eu vreau sa fac comanda, dar astept urmatorul eco sa vad sigur ce e .La next eu tot timpul am luat marimile exacte adica pt nastere clar trebuie newborn , alea up to 1 m mi se par marisoare, si Iancu a avut 3700g si ii veneam largute, ce e drept recupereaza repede.
unidanad spune:
Multumesc fetele!! Cu voi parca mai uit si eu de diversele prob. Noi sa fim sanatosi. Fara sanatate nu faci nmk .
Tot aud ca se vehiculeaza peste tot. E mai bine sa nasti la 7 luni decat la 8? Mi se pare cam aiurea din mom ce e mai mare bebe nu? Intrebam de curiozitate speram sa nu fie cazul . Chiar o sa o intreb si pe doc sa vad ce zice.
Delia_Rodica spune:
Iar ati inceput cu kilogramele??!!! Si eu ma simt mare, dar zau DACA MA INTERESEAZA, sunt prea fericita pt copil ca sa ma intereseze altceva.
olimp spune:
happy te dadeam pe mana lor pentru hartuire
si eu am luat sock nu sunt eu asta adica persoana - refexia din oglinda ... , inainte o vedeam pe mama grasuta acum o vad si zic ce bine arata
betty tare frumoase achizitii sa le poate Biencuta sanatoasa..
happy_ama spune:
Vaaaaai, Betty, lesiiiin!!! Am vrut sa iau si eu palarioarele alea. ce masura sunt? sunt micute sau cam "capoase"?