Playdate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Distractie frumoasa fetelor si, de ce nu si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Sunt de acord cu cine a spus sa intrebi fata ce i-ar place sa faca si pornesti de acolo.

Copii care vin de obicei la noi pentru playdate vor sa aiba libertatea sa se joace asa cum le place. Eu de obicei supraveghez de la distanta, sau ofer un mic snack. Se improvizeaza la maxim, se joaca cu jucariile, toti impreuna sau in grupulete (daca sunt mai multi). Se distreza cel mai bine cand eu nu ma bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

eu ii las sa faca ce vor sa se joace cu ce vor, sa vada ce film doresc. limitez doar alergatul prin casa si in curte (nu e in totalitate amenajata si safe)si le iau mingile (ca nu vreau sa-mi schimb geamurile).
le fac pizza si prajituri...sau daca stau la prinz pt mai multe ore...le dau daca vor, ce manacm si noi(ciorba , tocanitza, friptura...)
nu am vazut niciodata copii plictisiti la playdate-uri.

eu zic sa nu te precipitzi prea mult cu pregatiri si program de joaca...doar stai cu ochii pe ei sa fie safe...si sa nu-ti distruga lucrurile in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si sa nu le fie foame!!! in rest lasa le draga mea sa se joaaaaaace cat incape.De ce le trebuie activitati?! nu se plictisesc, stai linistita.
Noi am avut multe playdates cu fel de fel de copii de la albi la asiatici la negrutzi. Am avut grija sa fie in siguranta si sa nu le fie fomica in rest au avut ele grija ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Atunci voi nu le ati auzit strigand, pe unele ... ma plictisesc ... lucru care pe mine ma scoate din minti, avand la dispozitie de toate pt joaca :D
D`aia am un stres :P
Sambata care vine vin colegele de scoala, apoi pe 2 mai vin prietenele de joaca Cu ultimele n-am niciun stres pt ca ne stim de 100 de ani :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar de ce te stresezi? Vin, se joaca, manaca si pleaca.... de ce stress?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ce plictiseala , pe la mine se mai si cearta si plang .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Interesant. Cu toate ca am baiatul mai mare in clasa a4-a, la noi nu am auzit de astfel de intalneli. De obicei invitatii+ distractie se face la petrecerea de ziua lor si in nici-un caz acasa. In 4 ani nu a fost in casa nici unui coleg si nici colegii la el. Nu va imaginati ca suntem asociali. E invitat la petrcerile "cool" ale colegilor, ne mai intalnim in parc cu ei, dar niciodata acasa.
In timpul saptamanii oricum ar fi exclusa o astfel de intalneala. In afara faptului ca au teme, marea majoritate sunt la afterschool-uri si au si activitati individuale (engleza, antrenamente). Copiii vostri sunt liberi toata dupamasa? Eu abia am 10 minute sa discut cu ei, seara, cand ne adunam pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma mai repet o data: intalnelile playdate le facem sambata, exact pt a avea copiii muuult timp pt joaca
Acum se vede ?
In timpul saptamanii ramane socializarea de juma de ora la aer, in parc sau jos la bloc in parculet, in drum spre casa de la antrenament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu te-a criticat nimeni, nu e cazul sa bolduiesti. Zicea cineva de 2-3 intalneli/saptamana ceea ce m-a dus cu gandul si la cursul saptamanii. Doar va invidiam ca puteti, ca asa e obiceiul in grupul vostru...

Mergi la inceput