Burtici cu STELUTE de iulie-august 2013 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
Delia_Rodica spune:
Mony nu a mai zis nimic de ieri ...??? Zicea ca se interneaza, dar nu a zis unde.
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd
betty200 spune:
Daca tot am dat-o pe negativ: Alina (potecuto) iar simt miros de tradare in aer, pune cartea jos, ia plaivasul si trage 3 randuri ca ma revolt!
27+
bebitza
graphistar spune:
Rodica, Ama, bubu al meu avea 464 g in sapt 22.
Bobitza, nu vreau sa te bulversez mai tare, dar la asemenea reactii, mie nu-mi pare de incredere acest cadru medical. Este parerea mea si eu n-as mai calca in cabinetul ei. Eu am cam umblat prin medici si am inteles un lucru: medicul trebuie sa dea dovada de profesionalism si cand spun asta ma refer, pe langa faptul ca stie meserie, sa stie si sa discute cu pacientul, sa expuna o problema atunci cand exista, fara sa creeze panica, sa gaseasca solutii, nu sa te prefaca in cobaiul lor cu diverse tratamente, poate periculoase mai ales in perioada asta.
Eu zic ca nu-i tarziu sa mergi la un medic serios, iti recomand cu caldura medicul meu si crede-ma ca am calcat pragul multor cabinete pana sa-l intalnesc. Nu cred ca-i tarziu sa te ia in evidenta alt medic. Ai avantajul ca in Bucuresti sunt multi medici buni, ai de unde alege, dar nici sa stai sa-i iei pe toti la rand nu cred ca e bine. Mie mi-a fost recomandat, dar ca de fiecare data, inainte de a merge la un medic, chiar si cand vreau sa cumpar un produs despre care nu stiu mare lucru, caut opinii pe forumuri. Doua ore jumatate am citit sute de experiente ale pacientelor, dar nu am gasit nimic, absolut nimic negativ. Am sunat sa ma programez si in aceeasi zi am plecat spre Bucuresti. Mai departe, numai cuvinte de lauda am.
Laura24 + Alexandru
teodora86 spune:
buna burtici am fost si eu la ecograf azi avem 29 sap si 1.700g si e baiat,sta cu 5 cm mai sus decit trebuie din cauza asta nu pot respira,testu la diabet a iesit negativ,mi-a zis ca bebe e in grafic sa fiu linistita,
Delia_Rodica spune:
Teo felicitari pt baietel, ce mare e deja
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd
betty200 spune:
Bobitza, sunt de acord cu ce zice Grapy! Daca nu-si poate controla emotiile vis-a-vis de ce i se intampla in viata personala te poti astepta ca daca-i intr-o pasa proasta cand nasti sa te refuze sau sa faca greseli. Profesionalismul include clar si relatia cu pacientul si modul in care poate manageria asta. A spus cineva, Paula cred, ca nu are incredere in medicii femei, acelasi sentiment il am si eu, la colega mea merg doar pt chestiile de rutina care implica consult vaginal ca imi este mai confortabil dar la o cezariana de ex nu m-as da pe mana unei femei, daca-i la ciclu chiar atunci si o iau depresiile?
27+
bebitza
happy_ama spune:
Betty, m-am terminat de ras
Laura, am apasat din greseala "raporteaza la operator" la tine am dat repede back sper ca nu am facut-o lata
Teodora, felicitari!!! Wow ce bebe voinicut!!
Happy Ama 27+ si Eva
paula_m spune:
Betty, cred ca stiu cauza . Atata ne mai plangem ca suntem grase, ca fetele isi inchipuie ceva f mare, dar nu suntem ceva chiar atat de mare, de unde si parerile fetelor. La fel si la tine, atatea ne-ai mai spus ca esti mare, ca ne asteptam la ce e mai rau, si nu era deloc asa...
Si tot nu cred ca mi-ai zice ca sunt cam grasa...
Apropo, ati vazut-o pe Kate a Angliei, care va naste in Anglia, cat e de subtirica? Nu are burta deloc...
Edit : care va naste in iulie, am vrut sa zic...dar sunt nebuna de cap, ca Raul vrea kk si nu poate face, de vreo 5 ori a cerut olita, si acum incerc sa-l conving sa punem supozitor, si nu vrea
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2
Bobitza_85 spune:
Teodora, felicitari pt VOINICUL tau!!!
Paula, vorbeam si cu sotul...nu stiu daca faptul ca ma paseaza la alt dr nu cumva inseamna chiar acest lucru...sa ma duc de tot la el...habar nu am, nu stiu ce a cred.
Eu sunt destul de ingulgenta cu oamenii de fel si incerc sa-i inteleg dar ce nu pricep e de ce m-au anuntat in ultimul moment ca nu mai fac eco cu ea, stiam de Luni ca e posibil sa se mute eco de Sabata -Vineri, dar mi-a zis tipa de la receptie ca a sunat azi si a zis ca nu mai sta dupa 18 in nicio zi.
Mai fetelor, nu stiu ce parere aveti voi, dar mie imi par toti dr asa de hapsani...nu se mai satura de bani! Asta statea inclusiv Sambata pana la 21, in conditiile in care programul clinicii era pana la 15.S-o fi suparat sotul pe ea si i-o fi zis sa mai taie...dar daca tot avea programari, onoreaza-le pe acestea si apoi vezi tu ce faci de acum incolo, nu?
Si cum m-a luat la tel asa cu ton si cu repros aiurea...ma simt f nasol, credeti-ma!
Graphi, te rog da-mi pe PM sau pe forum, cum preferi, datele dr tau te rog. Macar sa am o varianta...tu in cate sapt ai mers la el si cum a reactionat?
Va pup!
Bobitza 22+ Rebeca Maria