Dureri in luna a 6-a
Este normal sa simt dureri in luna a 6-a de sarcina? DOctorul mi-a spus ca sunt perfect normale, dar pare-mi-se ca durerile sunt exagerate pentru aceasta luna (ca si cum ar lovi cu 20 de picioare deodata).
Am citit acest articol despre www.7p.ro/default.aspx?PageID=986" target="_blank">sarcina pe saptamani, dar nu prea zicea acolo de dureri excesive in cea de-a 6-a luna. Imi este frica si nu stiu ce sa fac. Stiu ca stresul nu e bun, dar e o stare de fapt.
Multumesc anticipat.
Raspunsuri
magdalogos spune:
Eu cred ca ar fi cazul sa intrebi daca nu ar fi bine sa iei niste No-spa sau Gynipral.Nu prea am inteles pe ce se bazeaza doctorul tau cand spune ca sunt perfect normale...
Depinde si care e durata si intensitatea lor...dar perfect normale eu nu le-as numi.
Ai grija de tine!
Ioana_Pos spune:
Pot fi contractiile Braxton Hicks. Intr-adevar acestea sunt normale in sarcina insa e bine sa discuti pe larg cu medicul despre cand apar, cat dureaza, daca au o anumita frecventa si sa le descrii cat mai precis.
ACTone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ACTone Este normal sa simt dureri in luna a 6-a de sarcina? DOctorul mi-a spus ca sunt perfect normale, dar pare-mi-se ca durerile sunt exagerate pentru aceasta luna (ca si cum ar lovi cu 20 de picioare deodata). Am citit acest articol despre www.7p.ro/default.aspx?PageID=986" target="_blank">sarcina pe saptamani, dar nu prea zicea acolo de dureri excesive in cea de-a 6-a luna. Imi este frica si nu stiu ce sa fac. Stiu ca stresul nu e bun, dar e o stare de fapt. Multumesc anticipat. |
Va multumesc pentru raspunsuri, incerc sa raman cat de calma pot. Cred ca voi mai astepta o saptamana macar, sa vad ce si cum. Parca s-au mai ameliorat (parca). Sper totusi ca este doar foarte voinic :)) (macar mai pot face cateva glume). Mai citesc si eu niste articole (cand am timp, si asa este pretios pentru mine).
unidanad spune:
Buna. Mie doc mea mi-a spus ca nici o durere nu este buna. La contractiile Braxton nu trebuie sa ai dureri. Eu in locul tau as mai cere parerea unui medic. Mai bine sa vezi ca e totul bine. Nospa poti lua pana la 6 pe zii. Sarcina usoara in continuare.
27+ Patrick
Dana