Piersicute de iulie august (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Balanta .
Roxy,mai iesi din BBtei si vorbeste cu noi,nu cheltui toata indemnizatia copilului acolo.O sa ai timp sa o faci in fiecare zi de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Cine vrea sa citeasca povestea nasterii lui Eric, aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=178214&nm=Cel-mai-pretios-dar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Leti, scuze nu mi-am dat seama ca despre alea cu carne vb. Eu din alea nu am dat decat o data si nu am pastrat pt ca am incalzit tot borcanul (eram in deplasare).
Fleur, multumim ca ai impartasit cu noi povestea ta frumoasa. Imi pare rau pentru momentele grele prin care ai trecut, dar cred ca bucuria de a-l avea pe Eric le compenseaza.

Mergi la inceput

Da, voiam demult sa scriu povestea nasterii, acum m-am invrednicit.

Ref. la carne la borcanel, eu ii dau doar la cutiute care se pastreaza in magazine la congelator, nu pe raft. Am eu un fix cu carnea, e singurul aliment pe care nu I l-am dat de la borcanel. Daca I-as da, presupun ca l-as folosi doar in ziua deschiderii.
Altfel, dintr-o cutiuta ii dau de 2 ori in 48h, tinuta la frigider pe raftul de sus.
De fapt mint, I-am dat la borcanel amestecuri cu carne, gen orez cu pui. Nu a mancat, si mie mi s-au parut rele la gust, prea fainoase.

Eric a papat ieri la pranz cartof dulce cu carne de curcan (cutiuta)si un pic de mar pt gust, seara mi-a refuzat para cu capsuna si ricotta (cam acrisor), dar a hapait, iar, ardei umplut zdrobit cu furculita, de la mine din farfurie.

Fetelor care dati papica "de casa" la bebei, gatiti separat pt ei? Gen fara sare, porc etc. Ca ardeii umpluti erau cu amestec vita-porc, sos de rosii si un pic de smantana, plus condimente, mai mult ierburi oregano etc. Stiu ca porcul e interzis, dar I-am dat ca murea de pofta.

Azi I-am dat la gradi spanac cu galbenus, ricotta, iaurt. Parca vad ca il gaseste prea inecacios si nu papa, I-o da papica de acolo.
Am luat si multe paste de dimensiuni f mici, gen alfabet si altele (ca bobul de orez) si vreau sa-i fac cu diverse sosuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fleur chestia cu mor de pofta nu e ok. ca la fel fac su dc bei vin/mananci cioco si lui sigur nu ii dai
cand facem mancare pt noi opresc putin pt el si apoi pun sare si chestii care nu s ok pt el

dar ocazional a mai gustat si chestii cu sare- la modul o lingurita 2 sa vad dc merita sa ii opresc tura urmatoare

f emotionanta povestirea!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

fleur chestia cu mor de pofta nu e ok. ca la fel fac su dc bei vin/mananci cioco si lui sigur nu ii dai
cand facem mancare pt noi opresc putin pt el si apoi pun sare si chestii care nu s ok pt el

dar ocazional a mai gustat si chestii cu sare- la modul o lingurita 2 sa vad dc merita sa ii opresc tura urmatoare

Ai dreptate, asa o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

N-am cheltuit toata indemnizatia :)) culmea k chiar nu imi trebuie nimik pt k am de toate :) am luat doar 2 borcanele Hipp cu spanac si cartof si sol micelara Sensibio de la bioderma pt mine k era promo 1+1 gratis, asa k am chelt doar 43 ron :)
Am bantuit tt ziua azi. Am plecat in parc pe la 11.30, apoi ne-am intalnit cu Vera si Ile si am fost cu piersicutzele la terasa, au luat masa in grup :) am dat o tura prin Auchan, DM si BB Tei si am ajuns acasa pe la 6 :)) lui Chitz i-a placut asa tare sa ia masa la terasa cu prietenii ei k a balotat un borcanel de 220 g de piure :))
Eu ii dau si a doua zi din borcanele dk mai ramane ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anto
Bunatatile erau pt bb...

Iti trimit scanat regimul meu daca vrei

Balanta draga cand ai timp de toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetele nu dau cu rosii ca mie imi plac in toate formele :)))

Nici eu nu i-am culcat cu mine in pat decat partial si pana la un an, in rest ture
Eu nu ma odihnesc bine, dorm cu grija, etc
Fiecare cu patutul lui, faceam spalari pe creier:))) gen ce frumos e patutul tau, e cel mai confortabil, e cel mai curat, etc:))

Leti pana la ce varsta ai dormit cu ai tai?:)))

M-a amuzat doar faza si atat scz daca m-am exprimat gresit poate

Ieri am vazut un copil cu fular :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am vazut si eu un bb cu plapuma :(
si mama era in maneca trei sferturi

Mergi la inceput