Piersicute de iulie august (36)
Raspunsuri - Pagina 11
letitzias spune:
Mai Ile,pai o fac pt binele lui.Cunosc atatea cazuri cand dorm si la scoala cu ma-sa si ta-su in pat si nu cred ca e ok.Un caz sunt si eu-deci NUUUU cu mine in pat.
Nepotul nasilor e f ok dpvd asta:daca il intrebi daca vrea sa dormi cu el:nu,"el e baiat mare si doarme singur in patul lui".
letitzias spune:
Anto,eu m-am mutat in camera noatra d ela 2 luni ca tanjeam dupa salteau cu memory-foam pe care dorm super si ma saturasem de canapeaua aia tare.
letitzias spune:
Balanta,curata bine ca de fapt sunt 2 periute care culeg mizeria in lateral,dar in colt nu prea am vazut mizerie.E adevarat ca rar pun si aspiratorul normal pr ca pe asta robot nu pot sa-l pun sa curete scarile.
Depinde cum ai casa,eu de ex nu am multe covoare si pe parchet si gresie e f ok.
Poti sa comanzi unul si daca nu esti multumita il poti returna in 10 zile si vezi daca te ajuta.
letitzias spune:
Si poti sa-l programezi sa faca treaba si cand vii acasa e curat.Eu stau in casa ca uneori se mai incurca in cabluri si trebuie sa-l scot din incurcatura.Dar "tipa" daca are o problema.SI cand se termina bateria se intoarce singur la baza si se baga la incarcat.
Sunt unele care isi varsa si gunoiul singure intr-un rezervor ,dar eu nu am din ala ca am fost mai zgarcita si am zis ca e prea scump.
muraturica spune:
Buna dimineata.
Azi sunt mai matinala si va servesc cafeaua.
Inca dorm in picioare asa ca revin daca pot dupa ce iau si eu cateva guri de cafea.
Ile, ai fost tare la faza cu pisica si bebele. Nici eu nu dorm cu bebe in pat si nu am dormit niciodata. Acum mi s-ar parea ciudat sa fac asta si cred ca nici bebe nu s-ar odihni. Insa poate asta vine si de la faptul ca nu am alaptat prea mult, deci nu trebuia sa o tot iau pt mufare.
Se anunta 18 grade la noi. Habar nu am cum sa imbrac copilul....Voi ce le dati pe afara pe vremea asta primavaratica?
Va pup.
adarev spune:
Muraturica, multu de cafea.Eu m-am trezit ca trebuie sa plec la birou. Nectarel e tot in voiaj. De dormit doarme cu socra-mea. Azi e frumos si probabil o sa-l scoata si pe el in curte. Eu sunt la capitolul cautari de pantofi. Mai e putin si terminam si cu asta. Balanta, sa-ti fie de bine renovarile. Iiuli ma bucur ca sunteti mai bine.
roxypuy spune:
Ile, crede-ma k e mai usor de dormit cu pisik decat cu copilul :) cand nu-i convine ceva se muta singura, ii zici sa plece pleaca (mai comenteaza uneori dar pleaca) :)
Am mai spus si alte dati - nu mi se pare ok dormitul cu parintii pt k poate crea dependenta, vb lui Leti, ajujge si la liceu sa doarma cu mama, eventual o ia si la prima partida ca sa fie safe :)) plus k nici medicii nu recom dormitul la gramada...asa k ne mai rasfatzam o dimineata de w-e si ne tolanim toti in pat la joaca e altceva (asa faceam si eu cd eram mica, in w-e ma duceam dimi drept la ai mei in patul mare la dragaleala).
Un cuplu are nevoie de intimitatea lui, de spatiul personal etc
STiu k sunt multe mamici care prefera sa doarma cu bebeii as a k nu dati cu rosii :)
roxypuy spune:
Muraturik, eu ii dau body cu ml, un hanorac/puloverash, dres, pantaloni de trening sau raiati si caciulitza subtire de bbc. Dk nu bate vantul si stam la.soare o las fara caciuligza, fie ii pun bentitza fie doar asa de forma gluga pe.varful capului :))
Ne pregatim s. Mergem la Bb tei la inaugurare :))
muraturica spune:
Mersi Roxy. Eu am tendinta sa o infofolesc si incerc sa ma abtin. :)
Oricum, vad la plimbare bebei super infofoliti, cum o scoteam eu pe Aurora cand era iarna in toi.
letitzias spune:
Roxy,am ras rau la faza cu mami in pat la prima partida.
Eu daca am baiat poate o sa stau k sa nu-l raneasca rau aia.
Eu eram criminala,nu ma sinteam ok decat cand dormeam intre ei,i-am terminat....Adevarul e ca si eu as dormi cateodata de drag cu el,dar mai rarut ca se foieste de ma termina.
Sa ne spui ce gasesti la BBtei.