Stelute de iulie-august 2013 (80)
Raspunsuri - Pagina 14

Bobitza_85 spune:
Dana, eu i-am vazut la ambele targuri si am luat o lenjerie de la ei.Ajunsa acasa am studiat-o cu atentie si e f bine lucrata, materialul e bun, are 6 piese si costa 100 de lei. Mi se par f ok ca raport calitate/pret. Maine merg pusa pe treaba Bobitza
21+
Rebeca

olimp spune:
bobita ti-am admirat burtica
diana asa am facut si eu ca tine m-am uitat la pozele tare , nu-mi venea sa cred ca am dospit..in asa putin timp..super poze,..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Ilinca

unidanad spune:
Bobitza eu cand am fost si am vazut cosuletele nu imi venea sa ma despart de ele . Abia ast sa ma duc sapt viitoare sa il iau. Sunt tare fericita ca mai am de luat doar mobila si cred ca tot de la ei voi lua.
. Toate mi se par de calitate si la preturi ffff bune.
26+
Patrick
Dana

oanka80 spune:
paula, betty funny rau pruncii vostri, m-am amuzat teribil
rogu-va sa imi dati si mie reteta de placinte cu mere a la betty. vreau sa incerc altceva, am cat rotit cele cateva retete de dulciuri ce le stiu si simt nevoie de ceva nou si bun
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) 26+
minune mica

mess0804 spune:
da ... sper ca e o chestie de hormoni de sarcina cu depresia cateva zile am fost zen dupa ce am primit rezultatul la analize, nu ma ingrijora nimic... acuma iar m-au apucat toate
Deja nu mai pot de oboseala la munca ultimele ore, ce va invidiez cu programul scurtat, dimineata am elan si entuziasm... dar deja de la 4 la 6 ma doare tot, nu pot respira, etc

doxy spune:
Mess, ma intreaba Rares de ce plange ala albastru din mesajul tau si I am zis ca s a lovit cu capul de zid :)).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si
27+
Letitia

mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Fetelor, eu m-am indragostit de apio. Ati mancat? Sunt niste tije verzi, cu gust de telina si le pap cu maioneza cumparata. Sunt delicioase! ![]() Sa incercati! Sunt pline de vitamine si gustoase! Asa arata https://www.google.ro/search?q=apio&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=O51mUaa8EsqC4gS4uIGwCg&ved=0CEEQsAQ&biw=1366&bih=611 |
Aici le zice telina... Eu stiam ca is tijele de la telina ? poate ma insel

Ele spune:
Chiar ca sunteti gospodine mai fetelor!!
Bobitza la cate ai facut ieri, ar trebui sa stai in pat o saptamana.
Cris iarasi m-ai omorat cu tortul de zahar ars. Eu am incercat sa fac cand eram studenta, nu mi-a iesit si nici nu am mai insistat.
Ce sa zic, am lasa-o mai moale cu gospodaria, fac dar nu exagerez. Astfel durerile de pasa sunt acceptabile.
Am uit sa va zic ca o sa imi crape burta..am mancat cartofi copti cu usturoi. deci m-am laudat si eu cu "icre negre"
Elena & Denisa (26.10.2004) 27 saptamani