Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #10#

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

acum, adica de la 6 luni incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

La noi e "leagana si vorbeste" :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Buuun... partea a doua
Si mie imi cade parul, din cauza asta il tin mai mult strans...
Pyao, draga de tine, pai daca vei fi in Bucuresti organizam ceva special, nu-i asa, bucurestence?
Eu vin oriunde, doar sa-mi ziceti cum ajung
Daca e iubs liber poate-l corup sa ma aduca
S.Ellena, n-are cine sa te judece pe-aici
Cred ca suntem toate la fel de dezorientate
Cand am vrut sa-i pun dovlecel in supa a sarit verisoara-mea ca nuuuuu, ca fermenteaza. Apoi a venit mama si a zis ca de ce nu-i dau dovlecel, ca e pansament gastric
Asa ca i-am dat. Si a fost ok.
Dana, o sa mai citesc despre "frunzoase"- loboda, stevie, spanac... Parca se dau dupa 8 luni... O sa mai caut.
A, cand ii dau morcov eu ii pun si o picatura de ulei de masline in piure, pt ca vitamina A e liposolubila
Bubu, noi am inceput diversificarea pe 6, azi e 19 si am scris cat mananca Luci
Oricum, cand strange buzitele si nu mai deschide gurita s-a terminat
Daaa, bestial blogul Cellenei
Cellena, tel, meu sta frumusel pe silentios. Cateodata si toata ziua. Am dezvoltat niste tepi de cand am nascut si ma suna toata lumea toata ziua. Am pus tel pe silentios, au vazut ca nu raspund, mi-a reprosat "te-am sunat si nu mi-ai raspuns", le-am zis ca am un bebelus care doarme cand vrea el si cand reusesc sun inapoi. Acum nu ma mai suna nimeni.
Revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Onutz asa o sa fac cu supita,abia astept sa incep poate mai lasa din laptele asta care il umfla.M-am saturat sa se mire toti ce grasan e.
Intru mai tarziu,3ore a binevoit fiul meu sa ma lase sa dorm azi noapte si sunt rupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

helpppp. poate ma dumireste si pe mine cineva ca sunt antitalent. cu platforma noua am dat click pe :am uitat parola: si am primit mailul cu linkul respectiv care nu poate fi accesat direct din mail. l=am copiat si am dat paste pe google si nu merge, nu imi gaseste nimic. deci ce fac mai departe?

in alta ordine de idei si noi de doua zile papam cate 100 ml de supa crema de legume, ieri din morcov, pastarnac, rad. de patrunjel iar azi am pus in plus si cartof. se bateau turcii la gura ei, ar mai fi mancat dar am zis sa nu exageram asa brusc, plus ca doar atat mixasem. Deci Onutz suntem pe aceeasi linie ca sa zic asa
Marul nu ii place, nici suc nici piure, se stramba rau si scoate si sunete comice, am incercat mere rosii si verzi, ambele fara succes asa ca urmatoarea pe lista este para.
Bioana parca ai descris-o pe fi-mea cu starile astea contradictorii, de doua zile parca nu ii mai convine nimic, ba maraie fara motiv, se plictiseste repede de orice, am cam stat cu ea in brate. bine ca macar de dormit doarme bine in cont.
Pya ce faceti,ati ajuns cu bine? sper ca a fost ok pt bebi zborul.
Cellena tu esti o adevarata enciclopedie.
Dana daca te-ai hotarat sa incepi si tu diversificarea atunci spor.
Bubu ce mare pare Nicholas in poza de la avatar. pupicei
Va pup pe toate si astept sa ma luminati si pe mine cu noua platforma.

P.S. am pus si eu cateva poze de la botez in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Si eu m-am impotmolit in acelasi loc cu Adriana pe noul sait...

Mergi la inceput

Eu am dat copy paste link-ului din mail si a mers.
Am scris aici asa de test si a mers:
http://comunitate.desprecopii.com/forums/index.php?/topic/71039-minuni-de-noiembrie-decembrie-2012-10/page-12

Mergi la inceput

Cellena mi-a placut maxim postul despre cum sa vizitezi un bebelus,daca imi permiti sa adaug pupatul pe manute,singurele parti ale corpului care si le baga in gura :)) Daca musafirii ar stii sa nu faca asta ar fi perfect.
Cu intoarcerea la serv nu am avut nici o pb cu remarca,eu am promis ca stau 6luni si am cuvant.In plus am un plan de cariera care are niste pasi bine stabiliti,daca nu sunt serioasa in treaba asta s-ar putea sa am multe de pierdut.Imi pare rau,asta e,il las cu mama,sotul isi ia si el concediu si sper sa ii fie bine.Eu am stat la bunici de la 8luni si sunt ok,o iubesc pe mama mai mult decat orice si nu imi trece prin cap sa ii reprosez ceva.
Angelique ce face Stefanut,chiar a racit sau i-a trecut?Niste ser in nasuc s-ar putea sa il scape de raceala incipienta.
ca deja mi-am luat o pauza prea lunga de la joaca cu fiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Dana suntem binisor,ieri dupa amiaza nu mai putea respira pe nas,tusea si stranuta intr una.I am pus apa de mare in nasuc si i am facut aerosoli cu ser.Azi noapte a fost mai bine si azi si mai bine.Succer cu diversificarea sa pape piticul cu pofta.

Si eu imi prind urechile cu noua platforma.Eu nu am primit nici un link.
Aschiuta ne mutam cand vreti, dar eu nu stiu cum ati accesat voi noua platforma.

Eu am alta nedumerire Stefanut bea ceiut la recomandarea medicului.Cateodata regurgiteaza laptic cu ceva inchis,e sigur ceiutul.Insa in scaunul lui apar rareori punctulete maro inchis,mici.Imaginati va ca eu scotocesc sa vad ce si cum.Daca nu m as fi uitat atent nu as fi observat.Ati vazut asa ceva in scaunul bebeilor care papa lapte praf?

Celena si eu tot pe silent imi tin telefonul si nu raspund nici in ruptul capului daca sunt ocupata cu Stefanut.

Bioana,Lacramioara weekend placut alaturi de bebei.Va pup

Iulia ce mai faci?

Popi tu?

Onutz,Adriana ma bucur ca merge bine cu diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Dana, good point cu pupatul. O sa adaug
Offf, nu-mi mai spune de pasii din cariera, ca eu ma zbateam pentru o mare promovare cand am aflat ca sunt insarcinata... Si cine sa te mai promoveze cand tu in cateva luni intri in concediu si trebuie sa-ti ia altcineva locul? Cand o sa ma intorc (peste doi ani) va trebui s-o iau de la 0. Nu regret nimic, dar daca mai intarzia putin domnisoara, puteam sa le bifez pe toate :))

Mergi la inceput