Stelute de iulie-august 2013(79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata ... o cafelutza careva?

Liliana Pe mine m-a ajutat f f mult forumul asta si sincer am intrat tare neincrezatoare dar e un spatiu in care iti poti desfasura piticii pe care in realitate poate nu ai curaj. Cred ca micile caderi nervoase sunt perfect normale in perioada asta..important e sa trecem peste ele si sa incercam sa nu le lasam sa ne controleze. Vezi bine ca si noi astea care avem sotii acasa nu ne intelegem cu ei in perioada asta.
Ama Olimp

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

liliana aici poti sa te plangi cat vrei , toate avem hibe , e normal sa ne vedem mari , grase , umflate etc dar ne vor trece ...

delia gata la mine nu mai incape verigheta , sa nu spun ca mi-am probat pantofii pt botez si parca mi-a crescut piciorul , dupa ce ca am 40-41 , acum daca las urme o sa creda astea ca a venit BIG FOOT prin cluj la plimbare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

diana cafeluta la ora asta ? vezi daca esti bufnitoi in noapte...eu acum am papat de amiaza..cartofi frantuzesti ....dar te acompaniez cu un ceai cu mare placere...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia tu si Bobitza ma bagati in sperieti ... numai cand va aud pe voi imi dau seama ce ghinion are al meu barbat sa ma aiba ca nevasta
Eu trebuie sa calc si ma tarasc pe aici sa gasesc ceva bun la tv sa imi distraga atentia de la activitate. Si am pregatesc psihic incet incet pt orele care urmeaza. Poate prind si eu vreodata gustul "gospoadariei" ca nu imi place sa fac absolut nic o activitate casnica . Le fac strict din necesitate..si ma simplang ca sunt batuta de soarta ca trebuie sa fac ceva.

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

diana eu fac trupa cu tine , la mine inafara de mancare pe care o fac eu , caci sotulacke este total afon , restul face el , aspira , sterge priaful , pune haine la spalat , ma treteaza ca o regina , recunosc ca sunt o norocoasa si ..puturoasa , lasa ca vine Ilinca si-mi pica steaua !

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, sunt in asentimentul tau Nu am inclinatii casnice de niciun fel. Noroc ca in afara de spalat/calcat nu prea am mari atributii, cel putin deocamdata. Si cand fac ceva, pretind recunostinta Dar si el cand face ceva primeste de la mine multumiri, asa ca mi se pare echilibrata situatia

Happy Ama 26+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Hola a todas!

Slava Domnului nu am de ce ma plange, de fapt nu am nimic interesant de spus... Cand vad ca va confruntati cu probleme, nu pot decat sa fiu cu gandul alaturi de voi. De ingrasat vad ca nu ies din schema, de fapt radeam zilele trecute de masurile mele de manechin de palarii, am 96-96-96 , chestie ciudata dupa ce acum o luna aveam bust 100(?!).

In rest, sunt linistita, imi vad de munca, iar de cand am oprit orice medicamentatie ma simt ca un fluturas. Astept rezultatele finale de la amnio si morfologica de pe 22 aprilie. Si vremea calda, sa ma proptesc pe terase . Si vesti bune de aici .

Va pup, o zi excelenta!

Jo 19+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

am uitat sa mentiones ca este situatie temporara acum ca sunt gravi ..in mod normal eu ma ocup de casa si curatenie , dar intotdeauna ma ajuta...

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Olimp ,in timpul sarcinii chiar creste nr. la picior . Eu inainte de prima sarcina am purtat 37 si dupa ce-am nascut inca vreun an am purtat 38 spre marea mea suferinta ca aveam niste pantofiori care-mi placeau foarte mult si ma gandeam ca nu-i voi mai putea incalta niciodata... dar si din punctul asta de vedere am revenit la "normal"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna vorbaretele mele
Eu acum m am trezit plina de sange pe fata sa deschis robinetu ,eu azi noapte pe la 2 mancam ciorbita de perisoare
sa avem o zi linistita
LE:
Olimp nu compara soti nostri cu alti e alceva cand un cuplu lupta pt aavea un copil bani chieltuiti,stres,grija daca vor reusi...si alceva intr un cuplu in care totul se intampla normal firesc
eu zic ca in cuplurile cu probleme de infertilitate este teama ca dupa reusita sa nu se intample ceva rau cu bb la mine pot spune ca toti incearca sa ma protejeze

amalia tsakoniati
27+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput