DIETA RINA - 2
Raspunsuri - Pagina 9
ralualexandrei spune:
Salutare dragelor!Meyy dar ce viteza ati prins in taste,imi place de voi.
Nu va iau la rand ca ma doare capul,termin cafeaua si revin
Sunny71 spune:
Toata lumea a slabit, toate ati terminat de strans cureaua pana la ultima gaura, s-a terminat cu dieta? Sunteti toate silfide numai eu alba, grasa si frumoasa:))? (Zid, cap, bang)
ralualexandrei spune:
Nooooo,nici vorba,insa eu sunt cu ochii pe picime ca i-am lasat afara .
La pranz am mancat omleta si atat ,inca nu mi-e foame.
Azi suntem calme ca e zi de proteine
ralualexandrei spune:
Oare parfumul merge la ziua de proteine,ca eu tocmai ce am constat ca parfumandu-l pe Robert mi-am dat nitel si-n cana de ceai [:))]
amarantina spune:
M-am cantarit azi dimineata si am constatat -1.5kg
De fericire am mancat juma de punga de migdale de 500gr la micul dejun si din cauza lor nu mi-e foame deloc si n-am mai mancat nimic pana la ora asta. Cred ca bag o salata cu 2-3 bucatele de somon si asta a fost ziua mea de proteine.
Maine nu stiu ce mananc ca iesim cu niste prieteni, sper sa ma abtin de la deserturi.
Pup
Sunny71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amarantina M-am cantarit azi dimineata si am constatat -1.5kg De fericire am mancat juma de punga de migdale de 500gr la micul dejun si din cauza lor nu mi-e foame deloc si n-am mai mancat nimic pana la ora asta. Cred ca bag o salata cu 2-3 bucatele de somon si asta a fost ziua mea de proteine. Maine nu stiu ce mananc ca iesim cu niste prieteni, sper sa ma abtin de la deserturi. Pup |
Eu cred ca tu vrei bataie, vad ca ati inceput sa va intreceti cu gluma!
Eu nu ma urc pe cantar pana luni, sa se faca o saptamana de la inceperea dietei.Si luni o sa va uimesc!
Sunny71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Oare parfumul merge la ziua de proteine,ca eu tocmai ce am constat ca parfumandu-l pe Robert mi-am dat nitel si-n cana de ceai [:))] Andra ,mamica de 3+1 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Da, dar cui ii miroase respiratia a Adidas number 5?
Serialbastre spune:
Azi am fost cuminte. Si econoama. Am reciclat restul de salata de ieri aruncand-o in wok cu o lingura de ulei si a iesit o garnitura delicioasa pentru pieptul de pui la gratar, salata de spanac si gata ziua.
Maine - mancarica de cartofi .... si Doamne ajuta cu musafirii si aniversarile.
amarantina spune:
Sunny sunt sigura ca si cantarul tau o sa arate in minus.
Andra, Robert iese cu baietii sau se intalneste cu o fata?
kariguld spune:
morgen, pardon buna seara
bai frate, grele treburi mi-ati dat... vitamine, proteine si apoi carbohidrati.
dimineata am mancat fructe, jumate papaya, jumate grefruit, o para si cateva capsuni
ptr pranz mi-am cumparat in drum spre servici un döner cu piept de curcan si salata multa. intre frühstück si pranz am rontait niste curmale, smochine si cateva stafide.
la cina am dat-o in bara, ca am uitat si am mancat un sendvis cu sunca de pui. si cateva foi de salata, plus o rosie.
io am uitat sa va spun ca iau medicatie zilnica, dimineata la amiaza si seara. nu stiu in ce masura ma afecteaza asta cu mancatul....
pe de alta parte ziua de ieri a fost ce-a mai grea. ca imi era foame. rau. da chiar daca am gustat ceva dulce nu am spart frigiderul, adika nu merg pe ideea ca daca tot am gresit acuma s-o fac si mai lata.
ca sa moara de invidie Sunny o sa-i spun ca si pe mine deja ma ia vantul pe sus. acum ramane sa caut si-o denumire vantului turbat care bate de azi dimineata afara....