Stelute de iulie-august 2013(77)
Raspunsuri - Pagina 16

Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Elena, am inteles. Atunci, vezi-ti tu de treaba linistita si lasa colegele sa munceasca mai mult. Probabil pe aceeasi bani, nu? Eu stiu ca nu, daca te-ai intors e posibul sa fii dat afara, dar poate gresesc. Am facut un chec si un ghiveci de legume. Maine are Ana (bona) ca tema o ciorba aita (de usturoi). Cris, sa stii ca nici eu nu prea beau apa. Inca, de cand sunt gravida mai beau, dar inainte treceau zile intregi fara apa, sau sucuri... ![]() Mai fetele, eu de cate ori tusesc sau stranut fac pe mine ![]() Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si ![]() ![]() |
eu patesc cand omit...inca mai vomit cand imi cade rau o mancare(ieri am vomat dupa icre) si am scapat pe mine :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si

mstefania spune:
Eu stiu ca poti beneficia de stimulentul de insertie doar daca ai ales ca si optiune de CIC 1 an si te intorci la munca inainte sa implineasca copilul 1 an, iar daca ai ales CIC pt 2 ani si te intorci inainte a face copilul 1 an nu mai beneficiezi de stimulent.
Stefania 26+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

mstefania spune:
Graphi, vezi ca pe ceaiul Hapciu scrie ca este contraindicat in sarcina si lauzie.
Eu nu patesc treaba cu stranutul, dar am alte hibe:)
Si mie imi plac urzicile mult dar din pacate nu pot bea nici apa de pe urzici si nici de pe spanac(am spanac facut in frigider,-imi place mult).
La farmaciile naturiste ai gasit oferta cu Natalvit? ca si eu tot Natalvit iau si mi se termina cutia.
Stefania 26+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

mess0804 spune:
Am ptimit telefon de la clinica, cu rezultatele la testul DNA . Mi-a stat inima nitel pana mi-au zis, tb sa confirm data nasterii si adresa ca sa imi zica prin telefon ... am inceput sa ma balbai, aproape nu mai stiam data nasterii ... Vesti bune: risc mai mic de 1/10.000 pt trisomiiile 21, 18, 13 si testul are 99% corectitudine. Deci e ok.

graphistar spune:
Stefania, la Sensiblu e Natalvit la oferta. 2+1 gratis
pe ceaiul meu Hapciu de la Fares (o cutie roz) era recomandat in sarcina. o mai fi si alt gen de hapciu. pe asta chiar scris epe spatele cutiei ca in sarcina si alaptare sa nu se depaseasca 2-3 cani/zi . acelasi lucru scrie si pe echinaceea fares. eu am fost racita la inceputul sarcinii si in 2-3 zile mi-a trecut cu hapciu.23 +
Alexandru
Laura

graphistar spune:
Felicitari Mess pt rezultatele bune! sarcina usoara in continuare 23 +
Alexandru
Laura

Ele spune:
Betty, Stefania are dreptate. daca aleg 2 ani, nu te intorci la sau pana intr-un an, cu stimulent. plus ca palfoanele difera: la 2 ani cat alegi din start e max 1200 si la 1 an e max 3200.
Si avand salariu cat de cat ok, depasesc plafonul daca aleg cei 2 ani.
Pana nasc nu bat nimic in cuie legat de intoarcere mea, dar sigur aleg cic-ul pt 1 an. Asta ma interesa... daca ma protejeaza legea pana in 2 ani. Eu asa auzisem.
Elena & Denisa (26.10.2004) 27 saptamani

Ele spune:
Mess felicitati pt rezultate, ai scapat de stres.
Elena & Denisa (26.10.2004) 27 saptamani

betty200 spune:
Da, da Ele, aveti dreptate, am gresit cu concediul de 2 ani, stiam corect dar am scris aiurea, scuze, era vb ca iei cei 500 ron 2 ani. Se pune ca scuza ca-s gravida sau nu-i buna sa gasesc alta mai rezonabila? 25+
bebitza

diana_popa27 spune:
Ce fete vorbarete !
Pt controlul muschilor incercati execitii Kegel. Din cate am citit sunt bnn e si pt incontinenta urinara .. cred ca initial pt asta au fost inventate.
Eu pregatesc o mica "mita" DR sa fiu sigura ca o am terminata pana la nastere. II fac o lucrarica.
Oana pictezi ? Ma bucur ca aia intrat si ca esti bine ca ai lipsit ceva vreme. Lasa paranoia pt altii! 27+
viitoare mamica de Medeea