Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 9
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 roxy- am pus ulei masline-si pareau fierte-adik intra lingura in ele.si le-am gustat. se fierb mai mult decat cele obisnuite???? _ fiv 1 reusit-promed,MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. SARA MARIA DN-30.07.2012 |
Vali, eu nu am fkt pana acum fara albush...deci nu stiu cat se fierb, dar banui k dk trece lingura usor e ok. Eu pe cele pt noi le fac cu albushul batut spuma si asa ies f pufoase.
roxypuy spune:
Ali, da-i orez fiert cu morcov, eventual si zeama aia k.strange, banana, cereale de orez.
Muraturik - ms :) eu ii dau covrigi de buzau sa roada pt gingii si ii si mananca dp ce se inmoaie.
valy27 spune:
panarame de covrigi de buzau_au si sare au si zahar.dar e un compromis-nu mananca efectiv din ei...dar simte gust de sarat sigur...cand se inmoaie-sau il rupe in doua ii dau altul la schimb.cu rondele organix nu vrea....
v-ati lamurit cu borsul???le dam? asistenta zicea sa-i dau facut in casa....dar n-am de unde...doar danila....prepeleac.
chiftelute- tot asistenta zicea sa nu ma chinui sa le fac rotunde-ca tot le mixez...sa pun ingredientele ca pt chiftele la fiert:adik: carne,orez,un fir de ceapa, marar..patrunjel...si cam atat..cred...cu oul nu stiu cum sa fac...daca se pune.
letitzias spune:
Mai fetelor,da ce liniste pe aici...
Noi am facut niste figuri azi la mancare....ii placea,dar nu vroia sa manance.POate nu-i era foame,dar trecusera peste 4 ore intre mese.
IULI, CE MAI FACE MIHAITA?
roxypuy spune:
Vali, eu o las sa si manance din covrig. Aku cata sare poate sa fie in cateva bucati??? Oricum ii mai dau si paine din cd in cd...nu e un capat de tara. Bors au voie dupa 8 luni, de casa. Am dat comanda bunicii mele sa puna la facut :) ala de la Danila e f ok sa stii! Patronul este cumnatul fostei mele.sefe si.lucreaza curat, e de incredere :)
clayhanger spune:
Ia s#259; încerc #351;i eu r#259;spunsul rapid <- primul test, dac#259; de aici merg diacriticele ;)
Noi am fost in deplasare in weekend, iar ultimele 2-3 nopti au fost f grele, cu somn intrerupt cu plansete - de astazi are insa 4 dinti!
Roxy, felicitari ca ai reusit sa alaptezi atat si pt ca s-a incheiat lin!
IIuli, asteptam vesti.
ioana3110 spune:
Buna fetelor.
Am disparut si noi motivat ca sunt praf si pulbere. Sper sa apara dintii aia ca ma stric de cap
Va pup ca ma duc sa dorm un pic cu ea...cat o dormi...
Delia - am intrebat de mute ori de tine! Ma bucur nespus ca sunteti bine!
b_1403 spune:
La raport si eu.
Eu efectiv nu reusesc sa raspund in fiecare zi dar citesc tot.
Nici noi nu avem nici un dinte ii asteptam vad ca tot baga degetele in gurita.
Pentru diaree noi ma folosit Debridat efectiv face minuni la noi. Deasemeni i-am mai dat si smecta o jumatate de pliculet la 8 ore parca, trebuie intrebata si farmacista. A trebuit sa ii dau deoarece nu mergea Nu imi aduc aminte mai nimic din ce am citit.
Cu mancarea eu i-am dat fructe combinate cu altceva si nu a avut nimic dar probabil ca depinde de copil. La capitolul achizitii e usor dar sigur: nu merge pe branci deloc in schimb merge daca o tin sau mai bine zis da sa fuga, se tine de marginea patului si se balangane dar nu stie sa mearga pe langa el, vorbeste mult si de toate, ma stramba si ma imita in orice, face ca indienii :)) numai cu bravo si pa nu mi-a mers inca.
Are cateva zile de cand la vreo jumatate de ora dupa masa vomita, putin cantitativ dar e din sromc adica e fermentata mancarea. Habar nu am de la ce ar putea fi daca aveti vreo idee. Ea de mica a regurgitat foarte mult si des dar de cand manca nu mai regurgita si acum a inceput sa vomite asa ce rau imi pare. Ma gandesc sa merg la medic dar starea ei generala este foarte buna, ma mai gandesc sa fie si de la faptul ca ea si la masa se foieste si se balangane in toate partile nu sta locului o secunda si poate de asta. Nu stiu ce sa fac. Ma apuc de treaba dar sunt prin zona.