Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

La multi ani Vladimir si felicitari pt achizitii.
Lore, pai cam asa e si la Aurora. Mananca, dar mai nou f. putin.
Perna nu folosim nici noi si vreau sa aman cat mai mult momentul si cand va creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna din nou.
Noi stam in sfarsit in 4 labe
E drept ca mergem tot inapoi dar mergem. E simpatica foc.
In schimb cand o pun in scaun sa manance, incepe calvarul. Se bosumfla si nu deschide gura
Dar am gasit o smecherie deocamdata... Iubeste sa bea apa din cana de-aia cu cioc tare asa ca ii apropii de gura canutza si asa deschide guritza si eu ii bag linguritza cu mancare. Din 3 in 3 trebe sa ii dau si apa ca se enerveaza si urla.

In rest, ma doare in stanga aproape de zona inghinala si mi-e teama sa nu fie de la operatie ...am o senzatie dubioasa acolo.
Nu stiu cand oi apuca si eu sa merg la medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

ah, am uitat
am fost la baby boom
si am vazut ceva foarte interesant. Uitati-va aici:
www.dwinguler-europe.com
sunt niste playmate-uri superbe mai groase si mari si medii dar f bune pentru joaca in perioada asta. Are bebe si aderenta pe ele ca sunt ca un cauciucsi sunt si mai grosutze ca pooate sa cada linistiti ca nu se lovesc.
Tipul care era la targ le vindea la 491 de ron cele medii (care sunt destul de mari totusi) si 615 cele mari
e un italian si reprezinta firma din Austria si Korea
f faine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ioana- si la noi merege cu APA

eu mai spal pe jos cu IGIENOL- dar apoi trebuie sa clatesc- ca lipeste; mai folosesc SANYTOL UNIVERSAL-care merge si pe covoare ,tapiterii...dar nu stiu cum sa clatesc-inca nu l-am folosit pe textile

ile- am citit pe net cum sa fac si husti-tarate am-de la plafar...si o sa incerc sa fac eu bors.
astept borcan dde la soacra'mea.

sa vedemm cum papa azi piureul....e a 4-tra zi cand papa mai normal.doamne ajuta.joi iese analiza la VIT D

PUPICI LA TOATE.

am luat linte- o las la inmuiat 12 ore???
quinoa- se fierbe o masura cu 3 de apa 40 minute???amestec cu lp si fructe mixate???
cus-cus de grau-cum sa-i fac??? cu legume si carne????

v-am zapacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

ah, am uitat
am fost la baby boom
si am vazut ceva foarte interesant. Uitati-va aici:
www.dwinguler-europe.com
sunt niste playmate-uri superbe mai groase si mari si medii dar f bune pentru joaca in perioada asta. Are bebe si aderenta pe ele ca sunt ca un cauciucsi sunt si mai grosutze ca pooate sa cada linistiti ca nu se lovesc.
Tipul care era la targ le vindea la 491 de ron cele medii (care sunt destul de mari totusi) si 615 cele mari
e un italian si reprezinta firma din Austria si Korea
f faine

Mami de Ana Ecaterina cu ajutorul lui dr Peter Kovacs, Budapesta, FIV 2

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

noi am luat unul mare (acum vreo 4-5 ani), cu strazi, case, magazine, pe post de covor in camera baiatului cel mare. am crezut ca o sa plimbe masinute pe strazile respective... nu a avut pasiunea asta. dar e un covor bun...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valy27

ioana- si la noi merege cu APA

eu mai spal pe jos cu IGIENOL- dar apoi trebuie sa clatesc- ca lipeste; mai folosesc SANYTOL UNIVERSAL-care merge si pe covoare ,tapiterii...dar nu stiu cum sa clatesc-inca nu l-am folosit pe textile

ile- am citit pe net cum sa fac si husti-tarate am-de la plafar...si o sa incerc sa fac eu bors.
astept borcan dde la soacra'mea.

sa vedemm cum papa azi piureul....e a 4-tra zi cand papa mai normal.doamne ajuta.joi iese analiza la VIT D

PUPICI LA TOATE.

am luat linte- o las la inmuiat 12 ore???
quinoa- se fierbe o masura cu 3 de apa 40 minute???amestec cu lp si fructe mixate???
cus-cus de grau-cum sa-i fac??? cu legume si carne????

v-am zapacit.

_
fiv 1 reusit-promed,MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

lintea e din aceeasi familie cu fasolea si mazarea. eu nu as da nici una dintre acestea. sunt legume "grele" (se digera greu si la adulti), baloneaza, dau colici.

cus-cusul e un semipreparat din grau cu faina si sare. se fierbe repede, dar daca nu i ai introdus glutenul, tb dat in cant mici si cu grija...

si vad ca si cu quinoa e o discutie cum ca e alergene. tb sa ma documentez mai bine... eu inca nu i am dat.

la al meu i am dat in schimb un pic de mei, de 2 ori deja.

Mergi la inceput

la LIDL este iaurtul BIO la reducere.

Mergi la inceput

Exista mai multe soiuri de linte, însa 3 sunt principale, restul fiind variatii ale acestora: lintea “rosie” (care de fapt are culoare portocalie), lintea “verde” si lintea “maro”. Durata de pregatire, textura mâncarii rezultate si continutul de fibre sunt diferite în functie de tipul de linte.

Cel mai repede fierbe lintea rosie (în aproximativ 20 minute), urmeaza cea verde (în jur de 30 de minute), iar lintea maro fierbe cel mai greu (40-50 de minute).
Lintea rosie este cel mai des folosita în supe-crema, prin fierbere pierzându-si textura, în timp ce lintea verde, dar si cea maro, sunt folosite mai des in “tocanite”, ele pastrându-si în mare parte forma în procesul de prelucrare termica.

Datorita continutului mai mic de fibre, lintea rosie e mai usor digerabila si produce mai putine gaze decât cea verde sau cea maro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

La multi ani vlad
Noi ne am pricopsit cu o infectie la burtica.de dimi am fost la dr.toata noaptea a avut febra.i am dat Nurofen si nu I a trecut.i am dat si paracetamol care e mai Amar...si dupa ce m am chinuit 10 min sa il dau si afacut greata si l a vomitat.mai stiti ce altceva merge dat in paralel cu nurofenul?nu pot sa ii dau supozitor ptr ca are diaree.face kk galben ,urat mirositor si ajunge pana la urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,

Sanatate lui Eric ! Nu stiu ce sa zic de tuse , Andrei cand a tusit i-am dat Stodal , la noi a functionat foarte bine .
LML , sarbatoritilor !!!

Am luat si eu linte rosie , inca nu am facut .... urmeaza

Am cateva nopti in care nu am dormit bine deloc , ft greu ii sparge gingia lui Andrei si este marait, nu doarme bine ... in fineee o sa treaca si asta . Da si el sa plece singur in picioare dar nu ia reusit inca in totalitate , sta doar cateva secunde si se prinde de ce apuca , ii este teama .

Balanta , sa va fie cu folos noile achizitii !
Valy , nu stiu ce sa-ti raspund ca nu i-am dat nimic din ce spui tu acolo . O sa urmeze lintea rosie la noi .

Eu spal pe jos cu un produs Bio ( cat o fi de bio ) l-am luat de la targ .

Ioana , al meu nu ar sta doar pe covor nici batut , asa ca trebuie luat cu cap acest covoras , mai ales ca nu este chiar asa de ieftin .

Vrem si noi sa schimbam locuita si suntem in cautari , asa ca inca un stres in plus

Va pup !

Mergi la inceput