Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 10

paula_m spune:
paula_m spune:
 Eu v-am trimis pe gmail, de vreo 2 sapt cred, in 18 martie, lista pt spital si listuta pt acasa, dar e prea mult sa fie pe prima pagina. Mai bine o luati de acolo si fiecare isi bifeaza de ce are nevoie...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010  si  25+
 25+  , bb2
, bb2

Ele spune:
Ele spune:
 Paula daca imparti alea 126 zile , jumate inainte si jumate dupa, cam la 32 sapt poti intra, dar nu e regula. Si la prima sarcina mi-am luat doar 42 dupa, restul zilelelor toate inainte.nu cred ca s0a modificat legea la cele 126 zile.
Diana  daca voi asteptati "naturalul" as lasa inca 2 saptamani in plus. Am auzit cazuri care au nascut la 42sapt.
Elena & Denisa (26.10.2004) 26 saptamani
 26 saptamani 

olimp spune:
olimp spune:
 paula multam , hai lasa depresia , crezi ca eu nu ma revars , maine fac si eu poze , intru in 27 sapt sa ma vezi si pe mine , si eu sprijin partile anatomice de altele  , burta e mare , sanii stau pe bombeu ...deci colege de suferinta...
 , burta e mare , sanii stau pe bombeu ...deci colege de suferinta...
diana ma bucur ca va place culoarea si scahimbarea , apropo de papa si la mine incape si daca nu mi-e foame ...se si vad rezultatele...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 26 +
 26 +    Ilinca
 IlincaIlinca

Monirina spune:
Monirina spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui stefana0909 Monirina, tu tii ore de sport cu bebicul la purtator?  19+  "Bubu" | 
da

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si
 18+
 18+ 

olimp spune:
olimp spune:
  pe toate , mi-e somn si maine ma scol la 7 sa ma duc la scarbici
 pe toate , mi-e somn si maine ma scol la 7 sa ma duc la scarbici  NB
  NB 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 26 +
 26 +    Ilinca
 IlincaIlinca

Monirina spune:
Monirina spune:
 azi am schimbat si semnatura, am intrat in sapt 20, am ajuns si noi la jumatate de drum 
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si   19+
 19+

diana_popa27 spune:
diana_popa27 spune:
 Paula imi pare rau ca te simti asa. Te inteleg ca si eu am o stare f proasta. Incerc sa ma consolez sa dau vina pe vreme pt starea depresiva dar mi-e groaza ca pana la sfarsitul lunii nu rasare soarele pe aici.
Delia daca gasesti ceva extraordinar in suma asta si eu vreau!
Elena nu mai am rabdare . Nu e mult sa nasc la 42 de saptamani? Ca nu e cazul de ovulatie tarzie si e fetita ...si din folclor stiu ca fetele vin mai repede (stiu ca aberez dar nu vreau sa mai merg la lucru deloc
 (stiu ca aberez dar nu vreau sa mai merg la lucru deloc )
) 26+
 26+
 viitoare mamica de  Medeea
 Medeea

Delia_Rodica spune:
Delia_Rodica spune:
 Multumesc de ajutor, stiu ca trebuie vazut.
Intre timp am primit o veste buna, se pare ca ma fac cu un carucior, daca-mi place si mie, de la o prietena  e in stare foarte buna. Abia astept sa-l vad
 e in stare foarte buna. Abia astept sa-l vad 
viitoare mamica de hocheist  22+
 22+  Lóránd
 Lóránd