Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
fetelor noi sunte doi lei dar diferiti ca temperament , semanam la cateva treburi , nu suntem deloc critici nici unul chear prea toleranti , el de un calm extraordinar eu sunt cea vulcanica si zapacita , el e echilibrul de care am nevoie ...ne completam unul pe celalat , cat despre soacra nu am ce spune , nu se baga deloc in viata noastra ...suna 2-3 ori pe saptamna , ne vedem oa data la 2-3 saptamani si e ok , nu are povesti in plus...ai mei la fel nu au treba cu viata noastra...la noi e pace.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
anca sa sti ca ai dreptate cu vremea , eu nu am bagat deseama sa am contractii sau nu stiu cum ar trebui sa le simt , dar cu siguranta vremea ne influenteaza ...si psihic , pe mine si fizic , tensiune , palpitatii etc
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
ma tot uit la ceas...mai am 20 min.
Sunt singura pe baricade??
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
olimp spune:
ele aici sunt colega ta de suferinta
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp ele aici sunt colega ta de suferinta XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
femei muncitoare nu gluma...
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
diana_popa27 spune:
Am adormit la loc dupa ce am mancat de dimineata Nu stiu daca e de la vreme dar eu incep sa am o usoara astenie/depresie. Nu am absolut nici un motiv sa se intample asta dar nu sunt in apele mele.
Sotul va multumeste pt urarile de sanate. E tot mai mucos saracul . Maine merg la Dr si nu cred ca pot sa il iau cu mine. Mi-e frica ca mi-l linseza gravidele daca il duc in halul asta de mucos cu mine
O sa merg cu soacra ca tot sunt soacrele subiectul zilei. Eu nu am nimic de comentat ca am o relatie extraordinara cu ea.
26+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
ele
diana , vremea e de vina , daca citesti ce discutii au fost azi ..toate cu probleme de cuplu si dispute e clar HORMONII SI VREMEA...
apropo cum stai cu inspiratia si lucrarile ?
va pup , ies si eu de la munca si ma duc ata la coafor...cand vin va pun poze cu noua Olimp
26 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Olimp merge destul de bine multumesc. Am trecut la urmatoarea lucrare. Sper sa ma incadrez in termen.
Inteleg si va compatimesc ca si eu am avut si mai am din cand in cand crize si incerc sa ma controlz. Aceleasi probleme cu care va confruntati toate. Incerc sa fiu cat pot de toleranta dar parca imi e tot mai greu si fiind primul copil ma gandesc cu groaza cum o sa fie si de acolo izbucnirile.
Eu hai ca inteleg acum .. dar atunci cand o sa am nevoie de el la fel de greu de adus acasa o sa fie ?!?!?...Si ma cert cu el ca o sa lipseasca peste 4-5 luni de acasa exact cand poate a o sa am eu nevoie de el!
La noi asta problema principala in ultima vreme. Vine tot mai greu acasa . Nu a fost niciodata o problema ca de obicei ma caram si eu dupa el daca aveam chef dar acum nu mai am chef si mi se pare ca si el ar trebui sa fie la fel de lipsit de chef...Si el nu e..e chiar contrariul.
Si mi-e si mila de el ca ma aud ce cicalitoare sunt si inca nu a venit copilul sa nu inteleg iesirile in oras dar nu ma pot abtine
26+
unidanad spune:
Mbk eu sunt cu nepofta la mancare
Flory multa sanatate si sa stea bebe in burtica pana la termen.
25+ David sau Patrick
Dana
diana_popa27 spune:
Olimp asteptam poze
Pe site-ul asta am gasit si burtiere si chiloti de unica folosinta . Ce ziceti ?
http://www.babyneeds.ro/confortul-mamicii/lenjerie-pentru-gravide-si-proaspete-mamici
26+