Stelute de iulie-august 2013(72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Joy amu citi-i ca deja ai rezultatele, felicitari mamica la puterea a doua!!!!!!

Olimp, si eu am avut la ultimul eco IR pe ombilicala 0,6-0,7 si fata mai mare cu 3 zile dar nu e neaparat ca daca ai DDmerii mari sa sufere bebelul, ei pot fi mari dar sa nu afecteze, mi-a povestit Nicorici ca a avut o gravida cu DDmeri de 3000 parca de ;la inceput la sfarsit si a nascut cu bine, a zis ca e mai important sa nu aiba cresteri mari daca-s mari constant asta e. La mine au crescut de la 850 la 1200 si ceva in timp ce la celalalt laborator au scazut fata de data trecuta ...deci ... no comment

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Hello fetele!!! V-m tot citit dar starea ma impiedicat sa va scriu. De cand m-am trezit stau numai in pat. Oare e normal la aproape 26 sapt sa am greturi si sa nu pot manca??? . Ma doare si spatele si am si o scurgere alba mai apoasa dar slab cantitativ. Paranoia sigur ma va duce spre farmacie sa cumpar acele teste de care spuneati cu lichidul . Voi cum aveti scurgerile????

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172965&nm=Trombofilia-o-cauza-a-infertilitatii-72. Aici este un tabel cu alimentele care contin vit k- ma crezi ca de cand am facut transferul nu am mai Consumat nici un aliment din lista aia? Poate nu o fi Adev#259;rat , dar ptr linistea mea! Referitor la contractii- eu intrerupsesem progesteron ul si am mancat 2 zile la Rand f picant- rezultatul fiind contractiile! Normal ca fie are organism reactioneaza altfel- eu am zis sa va spun ca sa nu treaca nimeni prin ce am trecut noi! Pupam burticutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Fetelor la care va strafulgera cateodata prin minte termenul "divort" hai sa va spun un caz concret din care sa va dati seama ca horomii sunt de vina in cea mai mare masura: am o nepoata care a nascut acum 1 an, cand era insarcinata si imediat dupa ce a nascut si-a cautat inclusiv avocat care sa o reprezinte la divort, nimic nu era ok ce facea al ei sot, el nu stia cu calm si rationalitate sa gestioneze situatia asa ca au ajuns chiar in punctul de a divorta, ei, acum cand o auzi ca povesteste ca sotul ei e schimbat total si se inteleg de minune, iti vine (mie una cel putin) sa razi ca saracul om nu s-a schimbat deloc ..., cel putin din afara privind si au o relatie cat se poate de ok (lucru sustinut de amandoi, mai ales de ea)

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

MBK multam de tabel....macar sa stiu ce ar trebui evitat

betty ok priceput cum sta treaba cu ddimerii , vedem luna viitoare care sunt valorile .

apropo sa-mi fac griji ca Ilinca are avans ..ar trebui sa-mi fac testul la glucoza ? am inteles ca se fac cateva recoltari / zi eu nu am cum sa fac testul numai daca ma cer o zi de la lucru ceea ce imi este imposibil...acum , asa e treaba pe aici...

divort
fetelot hai fiti serioase...trec toate...

dana si eu am scurgeri laptoase si abundente , si

happy , mai multe , nu te stresa sunt normale ...lichidul daca curge este ca apa limpede si te uda pe picioare.....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu sunt in cumpana cu testul de glucoza!! Chiar nu stiu ce sa fac...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

in primul an dupa ce vine bebe, e greu tare cu barbatii astia, daca treceti cu bine peste meciurile din primul an, sunteti pt totdeauna impreuna. statisticile spun ca e un procent mare la despartirile dintre soti in primul an de viata al unui bebe. trebuie sa intelegeti numai ca ceea ce faceti voi cu manuta voastra e sfant si voi faceti cel mai bine, dar de la inceput sa aiba si eu responsabilitati. al meu ii punea stramb pampersul, sau prea larg, sau ii dadea hainutele pe dos, ei si???? a ajuns motata mea la 3 ani cu bine, desi la inceput aveam tentita sa ma arunc la gatul lui cand vedeam cand de neindemanatic era. dar ce m-a salvat enorm a fost faptul ca din primele saptamani de viata, baita de seara a fost in grija lui si schimbat papersul cu kk, spalat la fund, cremuit cand era cazul. asta se intampla cand era acasa. si imi muscam buzele sa nu cumva sa ii dau indicatii
certuri am avut si noi in ultima perioada, el nu prea intelege cum de la prima sarcina am fost ca o caprioara si acum merg ca un pinguin si icnesc mereu cand ma asez sau ridic din pat, dar principiul adoptat de oxana, e pus in aplicare si la mine, cainii latra, caravana trece
noi suntem de 9 ani impreuna, in f mica masura am reusit sa schimb ceva la el, na e si berbec, asa ca nici nu ma mai obosesc sa incerc sa lucrez cu mansarda lui :)) dar bun, rau, eu mi l-am ales :)))))))))))

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Olimp pai ai prin lege 16 ore pe luna special pt analize.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

olimp am sase lunite de sarcina si am dat gata cam 2 borcane de ardei iuti la bors, ma topesc dupa ei. la ultima intalnire cu dr mi-a zis: evitati condimentele iuti, mancarurile picante, sa nu ne trezim cu contractii. am inghitit in sec si gata, dar 6 luni nu am avut nimic, acum o las mai moale
testul de toleranta la glucoza l-am facut si eu pt avansul pe care il are pitica mea la masuratori si pt faptul ca beau multa apa, sa va zic ca ieri am baut 5 litri? poate si din cauza ca am luat glucoza pt analize si toata ziua am avut gura uscata. azi la 4 iau rezultatele.
paula mie nu mi se par seci dovleceii si vinetel umplute, pt ca e compozitia din interior care da gustul. uneori pun si feliute de rosii deasupra si devin usor acrisori. asta mica a mea ii haleste cu succesc.
pupacesc pe toata lumea cu urcusuri si coborasuri in familie, ar fi boring sa fie totul mereu in roz. am patit o chestie funny cu maria mea, eu si tat-su vociferam asa aiurea unul la altul, iar asta mica s-a bagat intre noi cu mainile in sold si a inceput sa ne imite cand pe unul cand pe altul. cand am realizat amandoi ca exact asa faceam ne-am pus pe ras de tonti ce suntem :))))

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Oana, exact asa pateam si noi cu Rares si atunci realizam cat de penibili eram. Acum el a mai crescut si e mai versat, ma ia la educat "rusine mami, rusine sa-ti fie,ca strigi la tati" .
Ieri au reusit sa rupa un pulover de-al lui Rares cand l-a scos din scaunul auto, nu ma intrebati cum, habar nu am. Era super pulovarul, nou, de la zara si am comentat, ce credeti ca face Rraes... il cuprinde pe tat`su si ii zice "te iubesc tati" , clarrrr, eu sunt aia cu matura.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput