Stelute de iulie-august 2013 (70)
Raspunsuri - Pagina 19

olimp spune:
am revenit si eu...m-am uitat la matrechef , inainte am tras un ropot de plans , hormonii de garvida si cateva discutii in contradictoriu cu ai mei parinti ......
alina ..poate dupa analizele urmatoare scapi de haranit vampirasul cu perfuzie...
dana sincer daca nu papa carne nu stiu ce alte alimente ti-ar putea oferi nutrientii necesari , hemoglobina e normal sa-ti scada pentru ca te-ar fi ajuat enorm sa mananaci carne rosie ...sunt aminoacizi cum ar fi cefalinele , cerebrozidele ...care din pacate doar din sinteza prelucarii carnii poti sa le asimilezi , ele nu se gasesc in nici un fel de alt produs vegetal ..si din pacate sunt esentiale pentru dezvoltarea normala a cortexului bebelului...
amalia se limiteaza garsoniera..la comfort redus fetelor
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 +
Ilinca
Ilinca

unidanad spune:
Musaka . Nu simti gustul la carne merge. Chiar maine o sa fac. Eu am grupa A2 cik ar fii de vegetarieni
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Dana ![]() ![]() Eu una sunt o carnivora desavarsita. Sunt in consens cu grupa mea sangvina 0. Cei cu 0 cica digera cel mai bine carnea ![]() Happy Ama ![]() ![]() |

Dana

olimp spune:
diana ...si eu umblu ca o babauta , piciorul drept mi-i tatasc dupa mine daca urc scarile asa ma doare ligamentul...pe langa " doamna" care doare constant...
dar ce sa fac altfel nu pot pasii , stiu ca sunt caraghioasa dar am inceput sa nu mai bag in seama toate privirile...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Ilinca

olimp spune:
NB
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Ilinca

Sweety4u spune:
citat din mesajul lui Bobitza_85 Pestisorul de aur, prins in undita de Gheorghe: - Ia zi ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara sa conduci si cati centimetri de scula ti-ar trebui, `tu-va muma-n cur de romani ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

happy_ama spune:
Dana, eu pap ff multa carne, nu de porc ce e drept si gatita sanatos dar colesterolul meu e de astronaut. Carnea slaba si pestele de orice fel nu iti cresc colesterolul
Olimp, imi pare rau ca te-ai supi! Dar acum te-ai racorit, da?!
Happy Ama 25+ si
Eva

unidanad spune:
Amalia . Spre rusinea mea linte sau naut nu cred ca am mancat
dar fasolea imi place mai ales cu o salata de castraveti
. Eu mananc orice se poate combina cu o salata
citat din mesajul lui amaliaro Dana incearca sa papi linte ,naut, fasolica ajuta si vezi ce zice medicul amalia tsakoniati ![]() ![]() ![]() DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |

Dana

Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Dana, cum adica nu mananci?! Adica ce iti lipseste? Eu acum mi-am dat seama ca am bagat o cana de inghetata seara asta si era f dulce...sper sa nu imi dea analizele peste cap ![]() Happy Ama ![]() ![]() |
Si eu am fost de dimi la analize si aseara am papat eclere de la Paul

Tot pt glicemie imi faceam griji, dar asta e!

dnapotecuta spune:
Analizele le fac ca sa vad daca ajunge nivelul la o cota multumitoare cu o singura punguta de sange si nu cumva trebuie mai mult. Intrucat hemoglobina in perioada asta se face si mai prost si e in scadere ma tem ca indiferent de rezultatele de la sange raman tot la o transfuzie saptamanala.
Alina 26+