Amsterdam

Amsterdam | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Poate ma ajuta cineva cu o lista in engleza cu week-end-ul muzeelor din Amsterdam. In week-endul 6 - 7 aprilie voi fi acolo si nu reusesc sa gasesc amanunte in engleza despre muzee sau preturi.

Multumiri anticipate,

G

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Nu inteleg exact ce-ti trebuie... weekend-ul muzeelor, in ce sens?
Toata informatia de care ai nevoie e pe wikitravel, scrii Amsterdam si te pui pe citit, muzeele importante sunt acolo, inclusiv preturi (iar daca la unul lipseste tariful, cauti website-ul muzeului si te lamuresti).
Daca te referi la museumnacht (noaptea muzeelor), aia e in noiembrie, deci nu peste o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Scuze...recitindu-mi postarea mi-am dat seama cat de ambigua am fost. Uite despre ce este vorba: http://www.iamsterdam.com/en-GB/Ndtrc/Museumweekend

In week-end-ul 6 - 7 aprilie este Museumweekend. Am un site numai in olandeza cu muzeele care sunt implicate in asta, insa vroiam ceva in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Acum am inteles. :)
Intr-adevar site-ul e in olandeza, insa am gasit asta, mi se pare de ajutor: http://goamsterdam.about.com/od/eventsfestivalsholidays/a/Museumweekend-A-Weekend-Of-Free-And-Discounted-Museum-Entry.htm
Asadar poti completa singura numele orasului in care vrei sa vizitezi muzee si dai de o lista mare (in cazul Amsterdamului). Apoi dai click pe unul din muzee si ti se deschide o pagina pe care ai toate informatiile necesare, inclusiv pretul. Eu am dat click de proba pe muzeul Casa-muzeu a lui Rembrandt si vad ca poate fi vizitata intre 10.00 si 18.00 incele 2 zile, iar pretul e de 12.50 euro.
Succes!

Mergi la inceput