Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia_Rodica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefana0909 Am facut pizza, am mancat 3/4 dintr-o tava mare de cuptor, amandoi. A iesit buna, dar cred ca trebuia sa o mai las in cuptor, sa se mai rumeneasca mezelurile, dar eram lesinati de foame si am stat pe langa ea ca niste lupi. Am baut si o bere fara alcool .Iar mirosul...e demential in bucatarie. Mie din cauza asta imi place sa gatesc: imi place sa miroase a mancare, a paine proaspata, a prajituri ![]() 19+ "Bubu" |
Bine zici cu mirosul si eu ador cum miroase bucataria
. Sa va fie de bine.Eu am vazut saci de dormit in toate magazinele cu articole pt copii. La C&A insa am vazut mai multe modele.
viitoare mamica de hocheist
22+
Lóránd
happy_ama spune:
Joy, bine ca ai trecut cu bine! Felicitari pentru veverite!
Trebuie sa le gasesti alte nume, de veverite domnisoare ![]()
Happy Ama
25+ si
Eva
Mony08 spune:
Ele pot spune ca esti o norocoasa,poate il trimiti sa-l invete si pe-al meu![]()
doxy am si eu una dura cu sotul,tot intr-o dimineata l-am rugat sa-i dea el de papa lu Denis.La care sotul il intreaba "ce vrei sa mananci?" ii spune copilul ca vrea margarina pe paine cu branza,la care sotu ii spune " iei margarina si branza din frigider".....am ramas stupefiata,am stat si asteptat sa vad daca e o gluma...nu ,nu era o gluma......il vedeam pe al meu copil cum venea si-l intreba de unde sa ia painea,lingurita,farfuria.....ma uitam cu niste ochi la el....si al meu sot nu avea nici o treaba ,ii explica linistit din pat....am zis ca o iau razna in mometul ala
joy ma bucur ca ati trecut si de acest moment cu bine
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009) +
25+ 
puiut
Delia_Rodica spune:
| citat din mesajul lui stefana0909 Delia-R, multumim! ![]() La C&A, la raionul de copii cred? 19+ "Bubu" |
Da, la raionul de copii.
22+
Lóránd
Mony08 spune:
Stefana eu pompa de la avent o recomand,am incercat inca trei pompe pana sa ajung la ea,ca mi se parea prea scumpa,dar si-o meritat banii.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009) +
25+ 
puiut
Delia_Rodica spune:
Eu sunt singura care nu si-a luat inca carucior ?
Ca nu va mai aud discutand aceasta problema. Eu caut zilnic si nu reusesc sa imbin pretul cu pretentiile 

, trebuie sa ma "recalibrez" la mofturi, ca bani multi sigur nu dau
22+
Lóránd
Ele spune:
Joy bine ca ai scapat de procedura. Si eu sper sa nu mai apara vreo fata cu amnio..cu toate ca eu imi tin discret gurita de moldo. ![]()
Stefana la cata burtica aveai tu, puteai sa mananci linistita toata tava. 
Saci de dormit am vazut azi la C&A. Pompa de san din cate mi-a zis si mie Amalia ca ar fi buna, Avent-electrica.
Am pus poza in album cu mine in plina explozie. Nu ma mai "periati" ca se vede clar ca intr-un saptamana m-am elefantit.
Si 3 poze cu hainute, mai aveam cateva dar incarca fff greu picasa.
Primele doua produse sunt luate de la C&A.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani 
Delia_Rodica spune:
| citat din mesajul lui Mony08 Stefana eu pompa de la avent o recomand,am incercat inca trei pompe pana sa ajung la ea,ca mi se parea prea scumpa,dar si-o meritat banii. Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+ ![]() puiut |
Este electrica? Sau ne poti arata modelul?
22+
Lóránd
Ele spune:
Mony pui un link cu pompa???
Ma gandeam si daca e cazul sa facem vreun tratament, e bine sa ai laptic pastrat. Nu stiu exact procedura de pastrare, cat, cum, in ce..dar studiez problema cand o sa fie cazul.
Am gasit poza de lipit pe frigider dupa ce nasc...si nu stiu cum sa o atasez la mesaj. 
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani