Buna fetelor ,
Sunt insarcinata in 10 saptamani si am si 2 chisturi de aproximativ 1.5 cm pe unul din ovare . Azi dimineata am vrut sa merg la baie insa din cauza constipatiei am avut niste dureri foarte puternice , am inceput sa ametesc . Eu si inainte de sarcina am avut probleme de astea , se torsioneaza cumva chisturile (care au mai scazut in sarcina , inainte aveau cam 3 cm) si uneori ma doare rau .
Am vrut sa ma intind in pat pana imi trece durerea si in drum spre pat am ametit si m-am lovit usor dar nu in burtica. Aveam tentatia sa ma duc la garda la maternitate dar stiu cum e acolo ca am mai fost pe cand aveam dureri cu chisturile , se comporta ca niste neoameni si o sa ma enervez/ sperii acolo , lucru de care nu am nevoie. Doctorul meu e de la o clinica particulara care duminica nu face consultatii si nu l-am sunat fiindca oricum nu ma mai doare si nu imi poate face nimic in momentul asta decat sa ma trimita la camera de garda. Am luat un nospa si progesteronul si acidul folic pe care oricum le iau.
Mai sunt fete care au avut / au chisturi in timpul sarcinii ? Incep sa imi fac probleme cum o sa fie mai incolo cand sarcina o sa fie mai mare .